Geplaatst op

Altijd stapelkorting!

Een gallerywall is niet zo maar gemaakt, er gaat heel wat denkwerk aan vooraf. Op welke muur komen de kunstwerken? In wat voor een compositie? Komen er persoonlijke foto’s tussen? Blijf ik een een kleurschema of mag alles door elkaar (ja, dat laatste, leuk!).

Daarom willen we je een handje helpen! Bij iedere Art Print hebben we in de omschrijving al staan met welke prints ze te combineren zijn (maar daar hoef je natuurlijk helemaal niet naar te luisteren). Daarnaast krijg je standaard stapelkorting in de webshop van Atelier Andrea. Dat werkt zo:

Koop je twee Art Prints, of meer, dan ontvang je 5% korting. Bij vier Art Prints (of meer) stijgt deze korting naar 15% en vanaf zes Art Prints in je winkelmandje krijg je maar liefst 25% korting op je gehele bestelling. Altijd. Dat is nog eens leuk een gallerywall samenstellen.

Shop ze! Klik hier om alle Art Prints te bekijken.