Gezin van 4

Na het krijgen van ons 2e kindje kreeg ik deze prachtige print cadeau van mijn man. De blauw met combi matcht mooi met onze gezinssituatie: 3 mannen en 1 vrouw πŸ˜‰

Aanrader!!

Ontzettend blij met deze Artprint van Andrea! De kwaliteit is heel mooi en hij past perfect bij de paradijsvogelplanten en blauwtinten die we hebben in huis. Daarnaast ook erg blij met het contact en de service. Echt een aanrader!

Mooi, rustig en in harmonie.

Lange tijd geleden kochten wij dit schilderij omdat het een mooi symbool is voor ons gezin van vier. Het is heel rustig, krachtig en mooi dat het een lijntekening is. Inmiddels heeft het schilderij eindelijk een plek gekregen: in de keuken op het schap.
Het werd snel geleverd en keurig verpakt!
Echt een aanrader om eens in de shop te kijken.

Perfecte match πŸ‘ŒπŸΌ

Wat een prachtige prints 😍, hoogwaardige kwaliteit en ze matchen geweldig mooi bij onze verbouwde slaapkamer. Ik zoek nog wat voor de woonkamer en overweeg een print uit de zwart/wit collectie, die ook weer de diversiteit van Andrea laat zien. Ik ben fan β˜ΊοΈπŸ‘πŸ».

iedere keer blij als ik er naar kijk!

Andrea maakt echt super mooie schilderijen, kiezen was niet direct makkelijk. Het verhaal achter dit schilderij met als titel: Lief zijn voor elkaar, sprak ons direct aan en hangt nu in onze woonkamer exact op de plek waar die hoort. Ons huis en gezin is niet standaard, dus daar hoort ook geen standaard schilderij bij. Fijn dat je dit zo unieke stukken maakt. Dank je wel voor je goede service, je verhaal, je hebt het echt prachtig gemaakt en geleverd.

Prachtige aanvulling

Heel blij met de aanvulling op onze β€œkunstmuur”. Het was even spannend of de kleur wel echt zou passen bij de kleur van de muur, maar het is schitterend. Daarnaast mooi verpakt, prachtig kado om te geven!

Super mooi!

Toen ik het behang met de kraanvogels op Instagram tegenkwam, was ik meteen verkocht! Ik ben ook super tevreden met het resultaat! Zelfs in een (kleine) studio is het een echte eye-catcher, maar zeker niet te druk. Ik heb er wel rekening mee gehouden om de andere muren in de kamer neutraal te schilderen, zodat deze ene wand echt opvalt. Dit geeft meteen heel veel sfeer!

Zo blij met onze art prints

Hoi Andrea, de art prints hangen, met ons eigen schilderij in baklijst erbij. Wat zijn we blij met het (eind)resultaat. En wie weet komen er in de toekomst nog meer prints bij πŸ™‚ Nogmaals dank voor de mooie prints, je advies en service. Groet, Irene

Persoonlijk

Wij zijn ontzettend blij met het persoonlijke schilderij dat Andrea voor ons geschilderd heeft. Het is een schilderij waar onze kinderen mooi en strak zijn verwerkt/weergegeven. Elke dag kijk ik er met veel liefde naar. Liefs Marina