Prachtige aanvulling

Heel blij met de aanvulling op onze “kunstmuur”. Het was even spannend of de kleur wel echt zou passen bij de kleur van de muur, maar het is schitterend. Daarnaast mooi verpakt, prachtig kado om te geven!

Super mooi!

Toen ik het behang met de kraanvogels op Instagram tegenkwam, was ik meteen verkocht! Ik ben ook super tevreden met het resultaat! Zelfs in een (kleine) studio is het een echte eye-catcher, maar zeker niet te druk. Ik heb er wel rekening mee gehouden om de andere muren in de kamer neutraal te schilderen, zodat deze ene wand echt opvalt. Dit geeft meteen heel veel sfeer!

Zo blij met onze art prints

Hoi Andrea, de art prints hangen, met ons eigen schilderij in baklijst erbij. Wat zijn we blij met het (eind)resultaat. En wie weet komen er in de toekomst nog meer prints bij 🙂 Nogmaals dank voor de mooie prints, je advies en service. Groet, Irene

Persoonlijk

Wij zijn ontzettend blij met het persoonlijke schilderij dat Andrea voor ons geschilderd heeft. Het is een schilderij waar onze kinderen mooi en strak zijn verwerkt/weergegeven. Elke dag kijk ik er met veel liefde naar. Liefs Marina

Foursome

Ontzettend blij zijn wij met de ArtPrint Foursome van Andrea! Onze muur had nog aankleding nodig en dit schilderij heeft de perfect passende kleurstelling bij ons interieur. Mooi ingelijst, goede service, aanrader!

W O W

Via een kennis kwam ik in aanraking met Atelier Andrea. Direct was ik verkocht, de kleuren, de lijnen die ze gebruikt past perfect bij ons interieur. ‘Foursome’, prachtig, voor de verbintenis in ons gezin, en de mogelijkheid om hierin de passende kleuren te kunnen kiezen maken het af. En ’round and round’, what’s to say?! Zo tof!! Er gaan er zeker nog meer volgen voor bij ons thuis. Ik word er hebberig van.

Prachtig

Ik ben helemaal verliefd op de prachtige print van Andrea. De kleuren zijn inspirerend!

Prachtige print

We hebben enige tijd geleden de print “foursome” ontvangen van Atelier Andrea. De communicatie en afhandeling van de bestelling was top; het uitpakken van de print voelde zelfs als het uitpakken van een mooi cadeau. De kwaliteit van de print en de lijst zijn erg goed; dit maakt het plaatje af. We zijn erg blij met deze weergave van ons gezin en zijn fan :-)!

Top cadeau!

Bovenaan de verlanglijst van een vriendinnetje stond de Art Print “Connection”. Wat een leuk cadeau om te geven! Er is veel aandacht besteed aan het inpakken van de print en was daarom ingepakt al mooi om te geven. Review van de jarige: geweldige kwaliteit, lijkt alsof het geschilderd is en brengt alles mooi samen tot een geheel. Aanrader!

Prachtige print!

Wij zijn ontzettend blij met onze ArtPrint van Atelier Andrea. Hij past prachtig bij onze posterwand. De print is erg mooi ingelijst. De service van Andrea was ook top!