Posted on

What are Art Prints?

What are Art Prints?

Wat zijn Art Prints nou precies? Best een logische vraag als je bedenkt dat iedere website of kunstenaar er een andere naam aan geeft. Posters, prints, kunstafdrukken, foto-kunst zijn veel gehoorde termen voor bijna allemaal hetzelfde. Toch verkopen we geen posters. Het zijn prints (of afdrukken) van schilderijen, allemaal gemaakt door Andrea en dus one-of-a-kind.

De prints van Atelier Andrea zijn van een hoogstaande kwaliteit en verkrijgbaar in zes verschillende formaten. De collectie is prachtig als sfeervolle wanddecoratie in je woon-, werk- of slaapkamer. Daarnaast passen de Art Prints in ieder interieur. Prachtig solitair in een lijst of als onderdeel van een gallery wall. De collectie prints van Atelier Andrea zijn kleurrijke prints, zwart-wit posters, abstracte kunst en realistische prints. Bovendien zijn de kunstafdrukken ideaal te combineren met andere Art Prints uit de collectie. Tenslotte is iedere Art Print gedrukt op prachtig kwalitatief fine art papier van Hahnemühle Etching of Innova.

Bekijk alle Art Prints hier.