Retourneren en verzenden

Retourneren en Verzenden

Betalen, Verzenden & Retourneren
Heb je vragen over betalen, verzenden en retourneren, dan kun je de antwoorden hier vinden. Heb je toch nog vragen over het bestellen van je Art Print, aarzel dan niet om contact op te nemen met info@atelierandrea.nl.

Betalen
De Art Prints van Atelier Andrea worden op bestelling exclusief geprint zodra de betaling is ontvangen. De prijzen op de website zijn vermeld in Euro’s inclusief BTW, exclusief de verzendkosten. Beveiligd betalen kan via: Ideal, Paypal, Creditcard of een overboeking.

Verzenden
De Art Prints versturen we met PostNL met Track & Trace. Zo snel mogelijk binnen 7 werkdagen na je bestelling. Betaal je met een overboeking, hou er dan rekening mee dat we jouw bestelling verwerken als de betaling is ontvangen.

Als het ons niet lukt om je bestelling binnen 7 werkdagen te verzenden, neem ik binnen 3 dagen na je bestelling contact met je op.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • € 4,25 Kleinste formaten t/m A4 (20×30). Verzending in brievenbusdoos
  • € 6,95 Formaten A3 (30×45) en A2 (40×60).

Verzendkosten buitenland (Euro1 Zone)

  • € 11,95 Kleinste formaten t/m A4 (20×30). Verzending in brievenbusdoos
  • € 13,00 Formaten A3 (30×45) en A2 (40×60).

Internationale bestelling buiten de Eur1 zone: verzendkosten van PostNL.

Bestel je meerdere Art Prints, dan versturen we deze zoveel mogelijk samen. Hiervoor berekenen we geen extra verzendkosten.

Ophalen
Natuurlijk kun je de bestelling ook gratis bij mij afhalen in Beneden-Leeuwen. Stuur een mailtje naar: info@atelierandrea.nl. Dan spreken we samen af wanneer dat voor jou uitkomt.

Ontvangst
Heb je ondanks de zorgvuldige verpakking, de bestelling beschadigd ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op: info@atelierandrea.nl. Dan bespreken we samen hoe ik het ga oplossen.

Wil je de Art Print om een andere reden terugsturen, dan kan dat binnen veertien werkdagen na ontvangst. Het aankoopbedrag betaal ik aan je terug binnen 14 dagen.

Atelier AndreaPrints by Atelier Andrea - Labyrinth Gold
Rozenstraat 3
6658 WS Beneden Leeuwen

E: info@atelierandrea.nl
T: 0631791036

BTW-nr: NL 1905.75.189B01
KvK-nr: 68626908