Posted on

Interface bij Barts Boekje

Ken je Maartje al? Van haar website Barts Boekje, ooit begonnen als adressenboekje voor vrienden en intimi is inmiddels uitgegroeid tot online travelguide van zo’n beetje iedereen die van genieten houdt. Haar website is ingedeeld in verschillende categoriën: Barts Groene hoekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Bovendien is haar website zo enorm handig, want als je inlogt kun je je eigen boekje maken, met favoriete adresjes.

Daarnaast is ze net verhuisd en houdt ze ons via instagram op de hoogte van haar nieuwe huis. Trots zijn we dan ook, dat daar sinds kort ‘Interface‘ hangt, van Atelier Andrea. Nog leuker: de reacties op ons stukje wall art waren zo goed, dat we besloten drie keer Interface in 40x50cm te verloten onder haar nieuwsbrieflezers. Een samenwerking waar wij heel trots op zijn!

Fragment uit de nieuwsbrief van Barts Boekje

Alsof dit allemaal nog niet genoeg was heeft Maartje, maar liefst vier boeken geschreven (en de vijfde komt er aan). Bomvol met tips en adresjes voor op reis, met of zonder kinderen.

Zien waar Maartje allemaal mee bezig is? Op dit moment is ze op coronacation (net als de meeste van ons), maar ongetwijfeld achter de schermen alweer de mooiste projecten aan het plannen. Volg haar op instagram!

Foto credits: Emma Peijnenburg