Posted on

Win-actie bij ThuisbijDoor

Vandaag, op International Woman’s Day, gaat onze nieuwe win-actie van start. Bij Doortje Kruisheer van ThuisbijDoor kun je tot en met vrijdag 18 maart om 11.00 uur één van haar twee Art Prints winnen in maat 40x50cm.

Hou haar instagram goed in de gaten, want als deze win-actie op haar instagram ten einde loopt, geeft ze het stokje over aan de volgende power-vrouw. Ja, je leest het goed.. er zijn meerdere Art Prints te winnen de komende tijd!

Bij Atelier Andrea willen we andere vrouwelijke entrepreneurs in het zonnetje zetten, dus volg de win-actie langs een prachtig rijtje bijzondere vrouwen met allemaal hun eigen expertise.

Doortje van ThuisbijDoor ken je vast al! Zo niet, ga haar dan volgen. Op haar account inspireert ze duizenden volgers met haar prachtige interieur, inspirerende stijltips en praktische shoptips.