Posted on

Expositie in het Hoxton Hotel verlengd

Expositie in het Hoxton Hotel verlengd

De expositie van Atelier Andrea in het Hoxton Hotel in Amsterdam, wordt wegens het succes nog een maand verlengd!

Door het internationale publiek dat in het Hoxton Hotel verblijft, vliegen mijn Art Prints de hele wereld over, maar ook gasten en voorbijgangers vragen of ze de schilderijen meteen mee kunnen nemen. En ja, dat kan! De gasten van de Hoxton en mijn schilderijen zijn een match waar ik heel blij mee ben. Eigenlijk zou de expositie duren t/m 9 oktober, maar we plakken er wegens succes nog een maandje aan.

Vanaf begin augustus is dit een super geslaagde expositie die al mijn verwachtingen nu al heeft overtroffen. Er zijn zoveel schilderijen aangekocht en ze vliegen de hele wereld over, van Italië tot Amerika. Maar ook naar in A’dam zelf, Haarlem, Amstelveen, Utrecht en Den Haag hebben mijn werken een plekje gevonden. Superleuk! Hoxton, bedankt voor jullie inspanningen achter de schermen.

Dus tot 5 november exposeer ik nog bij @thehoxtonhotel Amsterdam Herengracht 255.