Posted on

Expositie bij Atelier Rêve in Den Bosch

Expositie bij Atelier Rêve in Den Bosch

Van 23 tot en met 26 november is mijn werk te zien bij Atelier Rêve in Den Bosch.

‘De schilderkunst van Andrea Janssen kenmerkt zich door het vloeiende lijnenspel, de silhouetten, gewaagde kleurencombinaties en een sterke presentatie van zwart en wit. Hierdoor ontstaat er een spannende combinatie van realisme en abstract.

Andrea’s werk wordt geïnspireerd door de essentie: Liefde, Kracht, Verbinding & Geluk. Een van de vele redenen waarom haar werk enorm resoneert bij een groot publiek.’ – Liz Gomez, Founder Atelier Rêve

Ontzettend leuk om mijn werk in deze creative space van Atelier Rêve te exposeren. Van 23 tot en met 26 november, van 12.00 tot 19.00 uur zal ik ook zelf aanwezig zijn. Het lijkt me leuk om je daar te ontmoeten!

Atelier Rêve
Stoofstraat 22
’s Hertogenbosch