Retourneren en verzenden

Retourneren en Verzenden

Als u vragen heeft over het retourneren en verzenden kunt u alle informatie hieronder vinden. Heeft u daarna toch nog vragen over de aanschaf van uw Art Print aarzel dan niet om contact op te nemen met info@atelierandrea.nl Atelier Andrea werkt op bestelling en uw print wordt exclusief voor u afgedrukt.

Wij bieden beveiligde betaalmethoden:
iDeal, Paypal, Bankoverschrijving, Creditcard betaling en overboeking.  Als u ervoor kiest om te betalen met bankoverschrijving zullen wij ons voorbereiden op verzending zodra de betaling is ontvangen. Wij werken voor u op bestelling, en zullen onze uiterste best doen om de bestelling zo snel mogelijk via PostNL naar u toe te verzenden.

Een overeenkomst komt pas tot stand als Atelier Andrea uw bestelling heeft geaccepteerd. De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten. Bestellingen dienen vooruit betaald te worden zoals is aangegeven in de webwinkel en in de bevestigingsemail. Wij streven er naar uw bestelling binnen 7 werkdagen te bezorgen. Overschrijding van de levertermijn geeft u geen recht op schadevergoeding. Levering vindt plaats op het moment dat de producten worden aangeboden bij de Atelier Andrea.

Prints by Atelier Andrea - Piece of ArtAlle intellectuele en industriële eigendomsrechten die op de door Atelier Andrea geleverde producten rusten, moet u geheel en onvoorwaardelijk respecteren. Controleer de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst. Bij eventuele gebreken of schade dient u het liefst meteen contact op te nemen met Atelier Andrea en anders uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst.

Als is aangetoond dat een product niet aan de overeenkomst beantwoordt, heeft Atelier Andrea de keuze het product tegen retournering daarvan te vervangen door een nieuw exemplaar, dan wel de factuurprijs plus de daarvoor betaalde verzendkosten terug te betalen.

Als u een product om welke reden dan ook toch niet wilt hebben, heeft u het recht het product binnen veertien werkdagen na aflevering aan Atelier Andrea te retourneren en de overeenkomst te ontbinden.

Geretourneerde producten worden in dit geval alleen geaccepteerd als het product geheel onbeschadigd en nog bruikbaar is. Het bedrag van het product wordt uiterlijk binnen veertien (14) dagen door Atelier Andrea terugbetaald. Eventuele rechtstreekse kosten van terugzending komen voor uw rekening.

Atelier Andrea maakt bij de uitvoering van uw bestelling(en) gebruik van derden. Onverminderd de overige aan Atelier Andrea toekomende rechten, heeft Atelier Andrea in geval van overmacht het recht om de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechtelijke tussenkomst te ontbinden door dit schriftelijk aan u mee te delen.

Verzenden

  • Atelier Andrea verstuurt al haar pakketten met PostNL met Track en Trace.
  • Wij streven ernaar uw bestelling zo snel en veilig mogelijk te verzenden, u kunt rekening houden met een leveringstermijn van zeven werkdagen.
  • Bezorging zes dagen per week.
  • Gratis tweede leveringspoging bij niet-thuis.
  • Wanneer aflevering niet mogelijk is dan laat PostNL een afhaalbericht achter in uw brievenbus.
  • Mogelijkheid tot levering bij PostNL afhaalpunt naar keuze.
  • Wij werken op bestelling, houdt u er rekening mee dat na 3/4 werkdagen na plaatsing van de order, de bestelling naar u verzonden wordt.
  • U kunt uw levering ook in Beneden Leeuwen afhalen, hiermee bespaart u de verzendkosten, stuur dan vooraf even een mailtje naar info@atelierandrea.nl.

Verzendkosten binnen Nederland

Voor de kleinste formaten t/m A4 (20×30), wordt gebruik gemaakt van een brievenbusdoos, hiervan zijn de verzendkosten €4,25 binnen Nederland. De formaten A3 (30×45) en A2 (40×60) worden verstuurd als pakket en daarvan zijn de verzendkosten €6,95.

Verzendkosten buitenland (Eur1)

Voor de kleinste formaten t/m A4 (20×30), wordt gebruik gemaakt van een brievenbusdoos, hiervan zijn de verzendkosten €11,95. De formaten A3 (30×45) en A2 (40×60) worden verstuurd als pakket en daarvan zijn de verzendkosten €13.

Voor landen die buiten de Eur1 zone vallen worden de verzendkosten van Post.nl gehanteerd.

Deellevering

Meerdere artikelen in een bestelling worden zoveel mogelijk samen geleverd. Hiervoor worden geen extra verzendkosten in rekening gebracht.

Vertraagde levering

Bij een leveringsvertraging wordt er binnen drie werkdagen contact met u opgenomen. Wij verpakken de Art-Print voor u in een kadoverpakking van cellofaan.


Atelier AndreaPrints by Atelier Andrea - Labyrinth Gold

Rozenstraat 3
6658 WS Beneden Leeuwen

E: info@atelierandrea.nl
T: 0631791036

BTW-nr: NL 1905.75.189B01
KvK-nr: 68626908