Enthousiast

Heel blij met mijn aankoop bij Andrea. Hij past perfect in het geheel. Mooie kleuren, daar wordt je vrolijk van.
Dat ze fantastisch kan schilderen dat wist ik al, maar dat ze een webshop heeft dat wist ik nog niet. Hele fijne ontdekking mijn huis fleurt ervan op. 😍

Prachtig!

Adriana stond al langer op mijn wensenlijstje en nu heeft ze een mooie plek in de kamer. In het echt zijn de kleuren nog mooier dan op de site (de kleur van de site komt trouwens wel écht overeen). Goed verpakt en snel geleverd. Ik ben er super blij mee!

Round and Around

Verliefd op haar prints! Round and Around is mijn favoriet. De kleuren blijven je aandacht trekken. Helemaal blij mee. Good job Andrea!!

Gezin van 4

Na het krijgen van ons 2e kindje kreeg ik deze prachtige print cadeau van mijn man. De blauw met combi matcht mooi met onze gezinssituatie: 3 mannen en 1 vrouw 😉

Aanrader!!

Ontzettend blij met deze Artprint van Andrea! De kwaliteit is heel mooi en hij past perfect bij de paradijsvogelplanten en blauwtinten die we hebben in huis. Daarnaast ook erg blij met het contact en de service. Echt een aanrader!

Mooi, rustig en in harmonie.

Lange tijd geleden kochten wij dit schilderij omdat het een mooi symbool is voor ons gezin van vier. Het is heel rustig, krachtig en mooi dat het een lijntekening is. Inmiddels heeft het schilderij eindelijk een plek gekregen: in de keuken op het schap.
Het werd snel geleverd en keurig verpakt!
Echt een aanrader om eens in de shop te kijken.

Perfecte match 👌🏼

Wat een prachtige prints 😍, hoogwaardige kwaliteit en ze matchen geweldig mooi bij onze verbouwde slaapkamer. Ik zoek nog wat voor de woonkamer en overweeg een print uit de zwart/wit collectie, die ook weer de diversiteit van Andrea laat zien. Ik ben fan ☺️👍🏻.

iedere keer blij als ik er naar kijk!

Andrea maakt echt super mooie schilderijen, kiezen was niet direct makkelijk. Het verhaal achter dit schilderij met als titel: Lief zijn voor elkaar, sprak ons direct aan en hangt nu in onze woonkamer exact op de plek waar die hoort. Ons huis en gezin is niet standaard, dus daar hoort ook geen standaard schilderij bij. Fijn dat je dit zo unieke stukken maakt. Dank je wel voor je goede service, je verhaal, je hebt het echt prachtig gemaakt en geleverd.

Prachtige aanvulling

Heel blij met de aanvulling op onze “kunstmuur”. Het was even spannend of de kleur wel echt zou passen bij de kleur van de muur, maar het is schitterend. Daarnaast mooi verpakt, prachtig kado om te geven!