Contact

Over Atelier Andrea

Opgegroeid in IJmuiden aan zee en nu wonend en werkend tussen de rivieren in Maas en Waal, is ze gevormd door de wereld om haar heen. Met haar moeder die als coupeuse werkt, beroeps opleiding en door later zelf in de mode werkzaam te zijn, is ze van meet af aan omgeven door dessins, kleuren en vormen.

Haar creativiteit komt voort uit haar onderzoekende, ongedurige geest. Door haar nieuwsgierigheid naar technieken en door doorlopend te experimenteren heeft ze zich verder ontwikkeld.

Design
Vorm en kleur komen samen in haar grafisch werk. Het is herkenbaar door de krachtige, mathematische vormgeving. Het kleurgebruik is sterk. Andrea werkt intuïtief, met liefde en aandacht voor details. Haar handschrift is strak, grafisch met organische componenten. De ene keer is haar werk ingetogen, dan weer spatten de kleuren van het doek.

Custom made
Naast haar vrije werk, werkt ze ook veel in opdracht en kijkt samen met de opdrachtgever naar wensen, kleuren en interieur. Kaders krijgen om zo samen tot het beste resultaat te komen.

Contact

Wil je schilderijen komen bezichtigen? Je bent van harte welkom. Heb je een vraag of wil je graag advies op maat? Voel je vrij om een berichtje te sturen naar info@atelierandrea.nl.

Service

Als u vragen heeft over het retourneren en verzenden kunt u op onze Retourneren en verzenden pagina meer informatie vinden. Voor hulp bij bestellen en andere veelgestelde vragen kunt u terecht op onze FAQ pagina.