Reviews

REVIEWS

Bekijk hieronder alle reviews van Atelier Andrea. Wil je zelf ook graag een review achter laten, leuk! Scroll dan even naar beneden om het review formulier in te vullen. Bedankt!

‘Round & Around‘

Ik heb het genoegen Andrea voor enige jaren geleden live te hebben ontmoet tijdens een event en de klik was er gelijk. Niet lang daarna mocht ik een van haar prachtige werken ontvangen en sindsdien ben ik verkocht. Het liefst koop ik ze allemaal. Op dit moment mag ik genieten van ’round & around‘ en wat ben ik ook hier blij mee. Het past zo mooi bij de overige prints, haar kleurgebruik en thema‘s; love it! Buiten het feit dat Andrea een ware kunstenares is, is het ook een prachtig mens.

Daniëlle

Een eye-catcher

Prachtige Art Prints van Andrea! Mooie warme kleuren. Een eye-catcher. Het papier van de print is mooi en stevig. Niet geheel onbelangrijk; de prints worden leuk verpakt met een persoonlijke boodschap van Andrea.

Robin Gerrits

Echt top, zeker een aanrader

Los van het feit dat ze prachtige prints maakt waar ik erg blij mee ben, is de communicatie met Andrea top! Ik heb meerdere keren contact met haar gehad in aanloop van de bezorging en ze was erg vriendelijk. Ze kwam daarbij zelfs helemaal zelf de print afleveren! Helaas bleek ze toen mijn print met een andere omgewisseld te hebben, kan uiteraard gebeuren, en dit heeft ze fantastisch opgelost. Binnen een week kwam ze terug met de juiste print! Echt top, zeker een aanrader.

Lysanne Prins

Prachtige art

Wat een prachtige art en kwaliteit en om maar niet te spreken over hoe fantastisch het verpakt is!!! Ik was echt verrast, en die kleuren hoe mooi!! Een upgrate van ons nieuwe huis en het tweede schilderij werd gewoon persoonlijk afgeleverd door Andrea zelf!

Myrna

Prachtig

Zo blij met het mooie schilderij van ons gezin!
Goeie service en mooie kwaliteit

Miranda

Mijn zusje en zwager vonden hem geweldig!

Ik denk ik stuur je nog even een foto hoe de tekening terecht is gekomen.
Mijn zusje en zwager vonden hem geweldig! Eerst wilde ze hem boven in de gang hangen in het nieuwe huis. Maar hij was te gaaf daarvoor en nu heeft ie een mooie plek gekregen in de woonkamer.

Sanne

Nog steeds verliefd

Ik kwam Andrea tegen op Instagram en ontmoette haar op een Instagram event. Ik was op slag verliefd op haar art prints. En Andrea is zo aardig en geduldig en heeft zoveel passie voor haar werk. De art prints passen perfect bij elkaar maar zijn er toch in verschillende stijlen. Mijn gallerywall is eerst een tijd geheel gevuld met prints van Andrea. Na verandering van interieur is het een mix met andere prints geworden maar duikt Andrea ook op andere plekken in huis op. Kortom, ik ben nog steeds verliefd!

Jolanda

Four is awesome!

Ik ben erg blij met mijn Art Print. Opeens wordt het woord ‘foursome’ een begrip. Mijn gezin van four is awesome! Telkens als ik naar de print kijk, denk ik aan mijn partner, dochter en zoon en word ik blij. Wij zijn met elkaar verbonden net zoals alle personen op de print. De mooie en rustige tinten passen bij ons interieur en het weergeeft dus mooi het beeld over mijn gezin.

Mariana Graven

Het is een feestje om een pakket binnen te krijgen

Ondertussen heb ik 3 werken verzameld van Andrea. Het kleur gebruik, de vrolijkheid maar ook de geborgenheid die haar werk uitstraalt is wat mij zo aanspreekt in haar schilderijen en prints. De prints zijn op prachtig papier gedrukt en geven je het gevoel van een echt schilderij. Het is een feestje om een pakket van haar binnen te krijgen en te openen! Je weet wat je besteld hebt maar het is een cadeautje voor jezelf en zo is het ook verpakt:)

Mariska ter Beek

Ik ben fan!

Ik heb vier prints van Andrea. Ik houd van haar eigen stijl en kleurgebruik. Ik begon met twee prints, maar het is zo leuk om verschillende prints met elkaar te combineren. Daarnaast is het contact en de service super fijn. Ik ben fan! 

Kiki

Laat hier je review achter

rating fields