Reviews

REVIEWS

Bekijk hieronder alle reviews van Atelier Andrea. Wil je zelf ook graag een review achter laten, leuk! Scroll dan even naar beneden om het review formulier in te vullen. Bedankt!

Enthousiast

Heel blij met mijn aankoop bij Andrea. Hij past perfect in het geheel. Mooie kleuren, daar wordt je vrolijk van.
Dat ze fantastisch kan schilderen dat wist ik al, maar dat ze een webshop heeft dat wist ik nog niet. Hele fijne ontdekking mijn huis fleurt ervan op. 😍

Alice

Prachtig!

Adriana stond al langer op mijn wensenlijstje en nu heeft ze een mooie plek in de kamer. In het echt zijn de kleuren nog mooier dan op de site (de kleur van de site komt trouwens wel écht overeen). Goed verpakt en snel geleverd. Ik ben er super blij mee!

Elsbeth

Round and Around

Verliefd op haar prints! Round and Around is mijn favoriet. De kleuren blijven je aandacht trekken. Helemaal blij mee. Good job Andrea!!

Marit

Prachtig voor de Art Wall

Heel blij met de 2 schilderijen van Andrea! Ze maken onze ‘Art Wall’ helemaal af 🙂

Eva

Gezin van 4

Na het krijgen van ons 2e kindje kreeg ik deze prachtige print cadeau van mijn man. De blauw met combi matcht mooi met onze gezinssituatie: 3 mannen en 1 vrouw 😉

Irene

Aanrader!!

Ontzettend blij met deze Artprint van Andrea! De kwaliteit is heel mooi en hij past perfect bij de paradijsvogelplanten en blauwtinten die we hebben in huis. Daarnaast ook erg blij met het contact en de service. Echt een aanrader!

Karlijn

Mooi, rustig en in harmonie.

Lange tijd geleden kochten wij dit schilderij omdat het een mooi symbool is voor ons gezin van vier. Het is heel rustig, krachtig en mooi dat het een lijntekening is. Inmiddels heeft het schilderij eindelijk een plek gekregen: in de keuken op het schap.
Het werd snel geleverd en keurig verpakt!
Echt een aanrader om eens in de shop te kijken.

Cindy

Perfecte match 👌🏼

Wat een prachtige prints 😍, hoogwaardige kwaliteit en ze matchen geweldig mooi bij onze verbouwde slaapkamer. Ik zoek nog wat voor de woonkamer en overweeg een print uit de zwart/wit collectie, die ook weer de diversiteit van Andrea laat zien. Ik ben fan ☺️👍🏻.

Michaela

iedere keer blij als ik er naar kijk!

Andrea maakt echt super mooie schilderijen, kiezen was niet direct makkelijk. Het verhaal achter dit schilderij met als titel: Lief zijn voor elkaar, sprak ons direct aan en hangt nu in onze woonkamer exact op de plek waar die hoort. Ons huis en gezin is niet standaard, dus daar hoort ook geen standaard schilderij bij. Fijn dat je dit zo unieke stukken maakt. Dank je wel voor je goede service, je verhaal, je hebt het echt prachtig gemaakt en geleverd.

Ellen Joosten

Prachtige aanvulling

Heel blij met de aanvulling op onze “kunstmuur”. Het was even spannend of de kleur wel echt zou passen bij de kleur van de muur, maar het is schitterend. Daarnaast mooi verpakt, prachtig kado om te geven!

Danielle

Super mooi!

Toen ik het behang met de kraanvogels op Instagram tegenkwam, was ik meteen verkocht! Ik ben ook super tevreden met het resultaat! Zelfs in een (kleine) studio is het een echte eye-catcher, maar zeker niet te druk. Ik heb er wel rekening mee gehouden om de andere muren in de kamer neutraal te schilderen, zodat deze ene wand echt opvalt. Dit geeft meteen heel veel sfeer!

Anne-Lin

Zo blij met onze art prints

Hoi Andrea, de art prints hangen, met ons eigen schilderij in baklijst erbij. Wat zijn we blij met het (eind)resultaat. En wie weet komen er in de toekomst nog meer prints bij 🙂 Nogmaals dank voor de mooie prints, je advies en service. Groet, Irene

Irene Waal

Persoonlijk

Wij zijn ontzettend blij met het persoonlijke schilderij dat Andrea voor ons geschilderd heeft. Het is een schilderij waar onze kinderen mooi en strak zijn verwerkt/weergegeven. Elke dag kijk ik er met veel liefde naar. Liefs Marina

Marina

Foursome

Ontzettend blij zijn wij met de ArtPrint Foursome van Andrea! Onze muur had nog aankleding nodig en dit schilderij heeft de perfect passende kleurstelling bij ons interieur. Mooi ingelijst, goede service, aanrader!

Hanneke

W O W

Via een kennis kwam ik in aanraking met Atelier Andrea. Direct was ik verkocht, de kleuren, de lijnen die ze gebruikt past perfect bij ons interieur. ‘Foursome’, prachtig, voor de verbintenis in ons gezin, en de mogelijkheid om hierin de passende kleuren te kunnen kiezen maken het af. En ’round and round’, what’s to say?! Zo tof!! Er gaan er zeker nog meer volgen voor bij ons thuis. Ik word er hebberig van.

Didi

Prachtig

Ik ben helemaal verliefd op de prachtige print van Andrea. De kleuren zijn inspirerend!

Wietske

Prachtige print

We hebben enige tijd geleden de print “foursome” ontvangen van Atelier Andrea. De communicatie en afhandeling van de bestelling was top; het uitpakken van de print voelde zelfs als het uitpakken van een mooi cadeau. De kwaliteit van de print en de lijst zijn erg goed; dit maakt het plaatje af. We zijn erg blij met deze weergave van ons gezin en zijn fan :-)!

Milos van Moorsel

Top cadeau!

Bovenaan de verlanglijst van een vriendinnetje stond de Art Print “Connection”. Wat een leuk cadeau om te geven! Er is veel aandacht besteed aan het inpakken van de print en was daarom ingepakt al mooi om te geven. Review van de jarige: geweldige kwaliteit, lijkt alsof het geschilderd is en brengt alles mooi samen tot een geheel. Aanrader!

Marjolein

Prachtige print!

Wij zijn ontzettend blij met onze ArtPrint van Atelier Andrea. Hij past prachtig bij onze posterwand. De print is erg mooi ingelijst. De service van Andrea was ook top!

Eline

Seven is a lucky number

Wat is Andrea een ongelooflijk lief, creatief en getalenteerd mens! Ik zocht een huwelijks cadeau voor mijn broer en wilde graag een kunstwerk geven. Andrea heeft vervolgens een customised print voor mij gemaakt om het nieuwe gezin van mijn broer weer te geven; 5 kids, mijn broer en zijn nieuwe vrouw. De lijn die alle nieuwe gezinsleden verbindt geeft het geheel zo’n mooie betekenis en het resultaat is super gaaf! Ik woon zelf in Nieuw Zeeland en kon helaas niet in Nederland zijn voor het huwelijk dus het was super om dit met Andrea op afstand te kunnen regelen. Heel veel dank voor je geweldige service! Liefs

Evelijne

‘Round & Around‘

Ik heb het genoegen Andrea voor enige jaren geleden live te hebben ontmoet tijdens een event en de klik was er gelijk. Niet lang daarna mocht ik een van haar prachtige werken ontvangen en sindsdien ben ik verkocht. Het liefst koop ik ze allemaal. Op dit moment mag ik genieten van ’round & around‘ en wat ben ik ook hier blij mee. Het past zo mooi bij de overige prints, haar kleurgebruik en thema‘s; love it! Buiten het feit dat Andrea een ware kunstenares is, is het ook een prachtig mens.

Daniëlle

Een eye-catcher

Prachtige Art Prints van Andrea! Mooie warme kleuren. Een eye-catcher. Het papier van de print is mooi en stevig. Niet geheel onbelangrijk; de prints worden leuk verpakt met een persoonlijke boodschap van Andrea.

Robin Gerrits

Echt top, zeker een aanrader

Los van het feit dat ze prachtige prints maakt waar ik erg blij mee ben, is de communicatie met Andrea top! Ik heb meerdere keren contact met haar gehad in aanloop van de bezorging en ze was erg vriendelijk. Ze kwam daarbij zelfs helemaal zelf de print afleveren! Helaas bleek ze toen mijn print met een andere omgewisseld te hebben, kan uiteraard gebeuren, en dit heeft ze fantastisch opgelost. Binnen een week kwam ze terug met de juiste print! Echt top, zeker een aanrader.

Lysanne Prins

Prachtige art

Wat een prachtige art en kwaliteit en om maar niet te spreken over hoe fantastisch het verpakt is!!! Ik was echt verrast, en die kleuren hoe mooi!! Een upgrate van ons nieuwe huis en het tweede schilderij werd gewoon persoonlijk afgeleverd door Andrea zelf!

Myrna

Prachtig

Zo blij met het mooie schilderij van ons gezin!
Goeie service en mooie kwaliteit

Miranda

Mijn zusje en zwager vonden hem geweldig!

Ik denk ik stuur je nog even een foto hoe de tekening terecht is gekomen.
Mijn zusje en zwager vonden hem geweldig! Eerst wilde ze hem boven in de gang hangen in het nieuwe huis. Maar hij was te gaaf daarvoor en nu heeft ie een mooie plek gekregen in de woonkamer.

Sanne

Nog steeds verliefd

Ik kwam Andrea tegen op Instagram en ontmoette haar op een Instagram event. Ik was op slag verliefd op haar art prints. En Andrea is zo aardig en geduldig en heeft zoveel passie voor haar werk. De art prints passen perfect bij elkaar maar zijn er toch in verschillende stijlen. Mijn gallerywall is eerst een tijd geheel gevuld met prints van Andrea. Na verandering van interieur is het een mix met andere prints geworden maar duikt Andrea ook op andere plekken in huis op. Kortom, ik ben nog steeds verliefd!

Jolanda

Four is awesome!

Ik ben erg blij met mijn Art Print. Opeens wordt het woord ‘foursome’ een begrip. Mijn gezin van four is awesome! Telkens als ik naar de print kijk, denk ik aan mijn partner, dochter en zoon en word ik blij. Wij zijn met elkaar verbonden net zoals alle personen op de print. De mooie en rustige tinten passen bij ons interieur en het weergeeft dus mooi het beeld over mijn gezin.

Mariana Graven

Het is een feestje om een pakket binnen te krijgen

Ondertussen heb ik 3 werken verzameld van Andrea. Het kleur gebruik, de vrolijkheid maar ook de geborgenheid die haar werk uitstraalt is wat mij zo aanspreekt in haar schilderijen en prints. De prints zijn op prachtig papier gedrukt en geven je het gevoel van een echt schilderij. Het is een feestje om een pakket van haar binnen te krijgen en te openen! Je weet wat je besteld hebt maar het is een cadeautje voor jezelf en zo is het ook verpakt:)

Mariska ter Beek

Ik ben fan!

Ik heb vier prints van Andrea. Ik houd van haar eigen stijl en kleurgebruik. Ik begon met twee prints, maar het is zo leuk om verschillende prints met elkaar te combineren. Daarnaast is het contact en de service super fijn. Ik ben fan! 

Kiki

Laat hier je review achter

Strong Testimonials formulier inzending spinner.
waardering velden