Schilderij op maat

Schilderijen op maat gemaakt


Heb je wel eens nagedacht over een schilderij op maat? Misschien heb je altijd al een echt origineel schilderij willen bezitten, dat perfect past in je huis en helemaal naar jouw smaak is? Precies in de kleuren waar je zo van houdt en in een maat die jij wenst. Een schilderij met een persoonlijke touch, waar je iedere dag opnieuw blij van wordt als je er naar kijkt.
 

Weet je al precies wat je mooi vindt, maar kom je het juiste kunstwerk niet tegen? Of wil je graag een origineel kunstwerk, maar weet je niet precies wat?

 Het maakt eigenlijk niet uit of je het schilderij voor ogen hebt of niet. Ik heb jarenlange ervaring in het maken van een schilderijen naar wens. Soms is een Art Print of schilderij van mij een uitgangspunt. Of ik krijg alleen een kleurenpalet en dan weet de opdrachtgever heel goed wat ze vooral niet mooi vinden. Een andere keer maken we een schilderij vol met persoonlijke elementen en herinneringen. Heb je geen idee, dan maken we een moodboard, aan de hand daarvan maak ik je schilderij.

schilderij op maat

Advies

Een schilderij dat ik in opdracht maak is altijd een samenwerking. Ik kom bij je langs om te kijken naar je interieur (als dat mogelijk is) We bespreken je wensen, voorkeuren en smaak. Bovendien maak ik een afspraak met je als ik halverwege een schilderij ben, zodat ik eventuele aanpassingen nog kan doorvoeren en we niet voor verrassingen komen te staan.

Materialen

Voor een schilderij op maat werk ik alleen met de beste materialen. Zo maak ik jouw schilderij op een linnen doek. Linnen is een sterker materiaal dan bijvoorbeeld een katoenen doek. De vezels van een linnen doek zijn 40-60cm lang, terwijl die van katoenen doek 5cm lang zijn. Hierdoor is een doek van linnen is ook duurzamer en scheurt minder makkelijk. Linnen leeft door de onregelmatige structuur en zorgt voor generaties lang plezier van je kunstwerk.

Uniek

Een schilderij op maat is een kunstwerk dat exclusief voor jou wordt gemaakt. Deze kunstwerken zullen in de toekomst niet worden gebruikt als Art Prints of Unique Pieces. Dit schilderij wordt speciaal voor jou gemaakt, helemaal volgens jouw wensen en voorkeuren!

schilderij op maat
schilderij op maat

Formaat & prijs

100 x 120cm: €1800
100 x 150cm: €2100
100 x 200cm: €2500

Genoemde prijslijst is de vraagprijs voor deze maten. Uiteraard zijn dit niet de enige maten waarmee ik werk. Ik maak alle schilderijen op maat en naar wens, dus de maten kunnen afwijken, deze prijslijst is slechts een indicatie. 

Baklijst

Het is mogelijk om een baklijst aan je schilderij toe te voegen. Bij een baklijst wordt jouw schilderij niet direct tegen de lijst geplaatst, tussen het linnen doek en de lijst blijft een smalle ruimte over, waardoor het lijkt alsof jouw kunstwerk in de lijst zweeft. Er zijn vele materialen en maten baklijsten beschikbaar, dit beslis ik altijd in overleg met jou. De prijzen die hiernaast genoemd worden zijn exclusief baklijst.

Contact

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ik geef je graag advies voor een schilderij op maat en ga een vrijblijvend gesprek met je aan. Stuur me een e-mail via info@atelierandrea.nl.

Ik zie er naar uit om voor jou aan de slag te gaan! Lees hier reviews van schilderijen die ik op maat heb gemaakt.