Art prints kopen: betaalbare kunst in huis

Art prints kopen: betaalbare kunst in huis

Art prints kopen is een manier om betaalbare kunst in huis te halen – en het is een manier die steeds populairder wordt. Ook interieurstylisten, trendwatchers en woonbladen hebben art prints omarmd.  Het zijn niet zomaar posters of printjes die binnen een paar maanden vergaan, zoals veel mensen aanvankelijk denken. Een echte print is een hoogkwalitatief gedrukte print en mag onder de kunstwerken gerekend worden. Zeker wanneer je kiest voor de art prints van Atelier Andrea, waar alle werken door Andrea zelf gemaakt zijn, om vervolgens als art print aangeboden te worden. Zo weet je zeker dat er unieke kunst in huis hangt. Of in je bedrijf natuurlijk, want deze kunst maakt de tongen los en dat kan een geweldige ijsbreker zijn.

Bekijk alle art prints | Inspiratie op doen? Bekijk Atelier Andrea op Instagram

Bekijk alle art prints

Wat is een art print nou eigenlijk?

Een art print is een hoogkwalitatieve afdruk van een schilderij. Bij Atelier Andrea mag je rekenen op oog voor detail, waardoor je museumkwaliteit in huis haalt waar je trots op mag zijn. Het grote verschil met een schilderij is de prijs. Een art print is de afdruk van het originele schilderij. Daardoor is een art print minder kostbaar dan het originele schilderij. Iedere art print wordt op aanvraag gedrukt, op fine art papier van Innova of Hahnemühle.

Wat kost een art print?

Art prints zijn in alle soorten en maten te vinden. De prijs is uiteraard afhankelijk formaat en de vraag of je een art print met of zonder lijst wilt bestellen. Bij Atelier Andrea zijn alle art prints desgewenst inclusief lijst te koop en je kunt direct zien wat de kosten zijn. Selecteer een art print, vergelijk de verschillende afmetingen met de prijzen – en bekijk direct wat de prijs inclusief een van de lijsten is. Aangezien de prijs elke keer aangepast wordt wanneer je de opties aanpast, kun je direct zien wat de mogelijkheden zijn. Handig wanneer je een bepaald budget hebt of wanneer je meerdere prints wilt bestellen, maar wel onder een bepaald bedrag wilt blijven zitten. Het is immers niet voor niets betaalbare kunst. Bovendien krijg je ook nog korting als je meerdere art prints besteld! Vanaf twee art prints ontvang je 5% korting. Bij vier art prints of meer krijg je 15% korting en vanaf 6 art prints ontvang je 25% korting op je winkelmandje. Maak je gallerywall dus direct compleet!

Hoe lang gaat een art print mee?

De art prints van Atelier Andrea zijn van de hoogste kwaliteit. Het zijn geen gewone posters, maar hoogkwalitatieve kunst op materialen die lang meegaan. Zeker wanneer de prints niet constant in vol zonlicht hangen, gaan deze met gemak jaren mee. Zoals je van kunst mag verwachten.

Waar hang ik de art prints op?

Het makkelijke aan art prints kopen is dat je er alle kanten mee op kunt. Wanneer je naar het aanbod op de website kijkt, zie je direct dat er uiteenlopende kunstwerken te bestellen zijn. Prachtstukken om in de slaapkamer te hangen, fraaie dieren die een kinderkamer op kunnen leuken en prints die een gespreksstarter zijn in de woonkamer.

We zien art prints overigens ook steeds vaker terug bij bedrijven. En heel vreemd is dat natuurlijk niet. Wil je de vergaderruimte wat inspirerender maken, de receptie aantrekkelijker maken of wil je wellicht iets moois hebben op je eigen kantoor om van te genieten? Dan kun je kiezen voor een schilderij, maar de kosten lopen dan al snel op. Zeker wanneer je verschillende kunstwerken wilt hebben in meerdere ruimtes. Kies je voor de art prints, dan wordt het een stuk aantrekkelijker. De lage prijs zorgt ervoor dat je de art prints direct kunt kopen inclusief lijst en in grotere oplage. Het enige wat je dan nog zelf moet doen, is bepalen welk kunstwerk waar komt te hangen.

Zeker weten dat dit op zal vallen bij je gasten, klanten en personeel. Niet alleen omdat het leuk is om erover te praten, maar ook omdat het mooi is om te zien hoe een ruimte verandert door een kleurrijk kunstwerk op te hangen.

Kan ik art prints online kopen?

Via de website kun je gemakkelijk en snel de mogelijke art prints bekijken. Redelijk eenvoudig, zeker wanneer je weet wat je zoekt en welke afmeting het best past in de ruimte. Denk vooral aan de vorm, de kleuren en de functie van de ruimte waar je de art print op wilt hangen. Atelier Andrea verkoopt ook complete gallery walls, van zes prints, als je het moeilijk vind om zelf de keuze te maken. Kun je echter online niet vinden wat je zoekt of vind je het lastig om de art prints en schilderijen te beoordelen aan de hand van een afbeelding op een scherm? Dan kun je gewoon langskomen in het atelier, waar Andrea je graag verder helpt. Zo kun je zelfs even kijken wat de overige mogelijkheden zijn naast de art prints, want Atelier Andrea maakt ook kunst op maat..

Art prints kopen: een sterke keuze

Ben je op zoek naar betaalbare kunst, maar vind je de kwaliteit en creativiteit minstens zo belangrijk? Dan zijn art prints iets voor u. De prijs-kwaliteitsverhouding maakt dit een aantrekkelijke optie voor elk huis, maar ook zakelijke klanten kiezen met plezier voor de art prints, die overal in het bedrijf opgehangen kunnen worden.

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken om eens in het atelier te komen? Mail dan naar info@atelierandrea.nl. En vergeet niet Atelier Andrea op Facebook en Instagram te volgen, zodat je niets mist!