Over Atelier Andrea

Over Atelier Andrea

Andrea Janssen, owner Atelier AndreaOnder de naam Atelier Andrea maak ik (Andrea Janssen) al vele jaren schilderijen. Vaak in opdracht gemaakt en passend bij een al bestaand interieur. Al jaren speelde ik met het idee om ook prints van (delen van) mijn schilderijen te gaan maken. Maar niet zomaar: ik vind het belangrijk om kwaliteit te leveren.

In mijn zoektocht naar de juiste materialen hier voor kwam ik de Fine Art print tegen. De collectie van Atelier Andrea is gedrukt op Fine Art papier van Hahnemühle German Etching. Het authentieke kunstpapier van het merk Hahnemühle gaat door als uitermate exclusief en wordt vooral gebruikt voor gelimiteerde kunstprints en tentoonstellingen.

Mijn prints zijn heel divers en dat geldt ook voor mijn schilderijen. Ik vind het leuk om verschillende technieken te hanteren en heb telkens nieuwe ideeën en andere inspiratiebronnen, waardoor mijn werk in beweging blijft. Dat is ook wat Atelier Andrea uniek maakt. Custom Made schilderijen, persoonlijke service (ook online) en schilderijen/prints uit eigen atelier.

Art Prints by Atelier Andrea

De prints van Atelier Andrea zijn van een hoge kwaliteit en verkrijgbaar in zes verschillende formaten. De collectie is prachtig als sfeervolle wanddecoratie in je woon-, werk- of slaapkamer. De Art Prints passen in iedere interieur. Prachtig als in een lijstje of als onderdeel van de gallery wall. In de Shop vind je alle kunst in print. Dit zijn bijvoorbeeld kleurrijke prints, zwart-wit posters, abstracte kunst en realistische prints. De kunstafdrukken zijn ideaal te combineren met andere Art Prints uit de collectie. Bovendien is ieder item gedrukt op prachtig kwalitatief papier.

Een cadeau voor jezelf of iemand anders, want alle prints worden met zorg verpakt en verstuurd, waardoor een cadeauverpakking overbodig is. Het assortiment van prints van Atelier Andrea wordt regelmatig aangevuld, volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.

Contact:
info@atelierandrea.nl

Social:
Instagram
Facebook