Over Atelier Andrea

Over Atelier Andrea

Atelier AndreaGeboren in IJmuiden, aan zee, maar na wat omzwervingen door zuiden van het land en België, woon ik sinds 1995 met m’n man en drie kinderen in ‘het Land van Maas en Waal’.  De kinderen zijn inmiddels volwassen en het huis uit, maar wij blijven tussen de rivieren wonen.
In Haarlem heb ik de opleiding ‘Mode en Kleding’ heb voltooid. Met een moeder als coupeuse was ik als kind altijd omgeven door mooie stoffen. Ik was op alle gebied creatief, als ik maar kon creëren. Tijdens mijn opleiding spraken de grafische vakken mij het meeste aan.
Nadat we kinderen hebben gekregen en ik in de mode werkzaam was, begon ik met schilderen. Ik vond het heel inspirerend om bij verschillende kunstenaars lessen te volgen. De opdrachten volgden meteen, waarschijnlijk omdat dit bij mij past: ik vind het leuk om te kijken naar de wensen van mijn klanten en samen tot een persoonlijk ontwerp te komen.
Nu heb ik naast het werk in opdracht, steeds meer een eigen stijl gevonden. Het is een manier van schilderen waar ik steeds op terugval. Een lijnenspel, silhouetten, realistisch maar wel in combinatie met abstract. Gedurfde kleurencombinaties, maar ook mijn voorliefde voor zwart-wit.
Mijn inspiratie haal ik uit mode, film en (heel veel) interieur. Maar eerlijk gezegd loop ik de hele dag in mijn hoofd schilderijen te maken, kijk ik naar iedere vorm en hoe zich dat verhoudt met kleur.
Ik hoop dat ik jou weer mag inspireren, zodat jij, mede door jouw kunst, laat zien wie er woont.
Liefs,
Andrea

Art Prints by Atelier Andrea

De prints van Atelier Andrea zijn van een hoge kwaliteit en verkrijgbaar in zes verschillende formaten. De collectie is prachtig als sfeervolle wanddecoratie in je woon-, werk- of slaapkamer. De Art Prints passen in iedere interieur. Prachtig als in een lijstje of als onderdeel van de gallery wall. In de Shop vind je alle kunst in print. Dit zijn bijvoorbeeld kleurrijke prints, zwart-wit posters, abstracte kunst en realistische prints. De kunstafdrukken zijn ideaal te combineren met andere Art Prints uit de collectie. Bovendien is ieder item gedrukt op prachtig kwalitatief papier.

Een cadeau voor jezelf of iemand anders, want alle prints worden met zorg verpakt en verstuurd, waardoor een cadeauverpakking overbodig is. Het assortiment van prints van Atelier Andrea wordt regelmatig aangevuld, volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.

Contact:
info@atelierandrea.nl

Social:
Instagram
Facebook