Geplaatst op

Atelier Andrea te zien in de langst lopende soap van Nederland

Atelier Andrea te zien in de langst lopende soap van Nederland

De oplettende kijker had het misschien al gezien, in Meerdijk hangen de Art Prints van Atelier Andrea. Vanaf 21 maart is er een nieuw personage toegevoegd aan de langst lopende soap van Nederland, namelijk therapeut Rob Bekkers (gespeeld door Jop de Vries). Hij werkt in het Academisch Ziekenhuis Meerdijk en komt in aanraking met Linda en Anton. Het stel gaat bij hem op bezoek voor huwelijkstherapie.

Bij een nieuw personage hoort een nieuw decor en de praktijkruimte van Rob kon duidelijk nog wel wat kleur gebruiken. Dus eind 2018 werd het decor ingericht met de Art prints drie labyrinths (Labyrinth Gold, Labyrinth Black en Labyrinth Silver) en twee Stoneman’s (Midi Stoneman en Maxi Stoneman).

Bekijk het resultaat hieronder (of natuurlijk ieder werkdag om 20.00 uur op RTL 4).