Geplaatst op

Atelier Andrea en WANDenWOONdeco

Atelier Andrea in samenwerking met WANDenWOONdeco

Deze zomer leerde ik Ellen kennen van WANDenWOONdeco op de interieurmarkt in de oude touwfabriek in Oudewater. Het klikte meteen tussen ons en een samenwerking was geboren. Speciaal voor WANDenWOONdeco schilderde ik een aantal prachtige eigentijdse prints. Deze komen goed tot hun recht op de zorgvuldig gekozen kwaliteiten die verkocht worden door WANDenWOONdeco in de shop. Klik hier.

Voor WANDenWOONdeco heeft Andrea een aantal werken geschilderd in de nieuwste interieurtinten van 2020. Je vind al onze werken samen op haar website.

Wij kozen voor verschillende materialen om kunst aan de muur voor iedereen bereikbaar te laten zijn. Zo zijn deze werken verkrijgbaar op verschillende hoogwaardige producten:

  • Een verwisselbaar doek in hoogwaardig aluminium frame
  • WANDDOEK inclusief ophangsysteem in stevig afneembaar doek en katoen
  • Hoge kwaliteit zelfklevend behang cirkels
  • Lichtgewicht Dibond® cirkels
  • Een behangpaneel uit 1 stuk met hoogwaardige UV inkt print
  • Sierkussens in satin cotton

In deze werken zijn de kleuren brique, bordeaux, roze en okergeel samen met  groen en grijs tot een prachtig geheel verwerkt.

Onze frames hebben een verwisselbaar doek dus kun je het steeds aanvullen met een nieuw werk van Andrea of een van de prints van WANDenWOONdeco. Wil je een mooi wanddoek dan kun je kiezen uit WANDdecoDOEK of WANDDOEK katoen. Prachtig achter je bed, bank of op je werkplek.