Geplaatst op Geef een reactie

Atelier Andrea in het VTwonen Zomerboek

Al zo lang de woonbijbel VTwonen bestaat, lees ik het met veel plezier. Hoe leuk om daar nu zelf in te staan! Met gepaste trots kan ik zeggen dat er een interview en 4 Art Prints van mij in het VTwonen Zomerboek zijn verschenen. Zo, ik kan weer een puntje op mijn bucketlist doorstrepen.

Speciaal voor VTwonen heb ik 2 nieuwe Art Prints gemaakt (Terrazzo Blu en True Colors, nu ook verkrijgbaar in mijn shop) en twee van jullie ‘favorietjes’. Mag ik dat van mezelf zeggen, jawel toch?

Vanaf 11 augustus in alle winkels, maar ook online te bestellen: Het VTwonen Zomerboek met hierin allerlei creatiefs voor in de zomer. Op pagina 60 een interview met mij (joehoee) en daarna maar liefst 4 Art Prints die je zo mag uitscheuren en kan inlijsten. Cadeautje van ons voor jou!

Bestel je eigen VTwonen Zomerboek door hier te klikken (gratis verzending)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *