Geplaatst op

Atelier Andrea XMAS SHOP

Atelier Andrea XMAS SHOP

De Atelier Andrea XMAS SHOP is geopend! ‘It’s beginning to look a lot like Christmas’ en ‘It’s the most wonderfull time of the year’ als je het mij vraagt. De donkere dagen komen er weer aan en meer dan ooit hebben we zin om ons huis gezellig te maken. Christmas came early en dat gaan we dan ook helemaal omarmen. Want we zitten meer thuis dan andere jaren en waarom maken we daar geen extra gezellig feestje van? Je moet immers zelf de slingers ophangen!

Enne met slingers bedoelen we natuurlijk kerst-slingers! In samenwerking met WANDenWOONdeco hebben we een speciale Atelier Andrea XMAS SHOP kunnen openen. Met hier in alles wat je nodig hebt voor kerst, maar dan in de unieke kerstsfeer van Atelier Andrea. We begonnen vorig jaar klein met onze gezellige kerstboom in klassiek groen op een XL textieldoek, tafelloper en servet. Dit jaar hebben we nog veel meer producten toegevoegd!

Drie nieuwe ontwerpen

Naast de klassieke kerstboom van vorig jaar zijn er dit jaar maar liefst drie verschillende ontwerpen bij gekomen! In navolging van de één lijn tekeningen hebben we ook twee one line christmas ontwerpen gemaakt: de One Line Christmas Candle Terra met een naples yellow lijn en de One Line Christmas Tree in Red-Ochre met een potterspink lijn. Deze kleurstellingen zijn exact hetzelfde als die van de familie lijntekeningen en dus prachtig te combineren. Het laatste ontwerp is de I LOVE CHRISTMAS TREE, een ware eye catcher die is uitgevoerd in dezelfde kleurstellingen als de Art Prints Interface en Connection. Deze drie ontwerpen zijn samen met de klassieke kerstboom te verkrijgen als kerstkaarten, kerstposters, XL textieldoeken, taffellopers, servetten en zelfs als kerstkussen! Bekijk alles in de Atelier Andrea XMAS SHOP.

15% korting bij WANDenWOONdeco

Op alle producten die bij WANDenWOONdeco te verkrijgen zijn, heb je tot en met 6 december maar liefst 15% korting met de code XMAS. 15% korting op alle XL textieldoeken, de XL tafellopers , tafellopers, servetten, de I LOVE XMAS TREE op forex en het gezellige kerstkussen, bij besteding boven €49,95 en alleen geldig op de kerstcollectie van Atelier Andrea. Maar ben er dus wel snel bij, na 6 december vervalt je korting. Denk je nog na over een Sinterklaascadeautje of gun je jezelf een leuk cadeau met unieke kerstprint? Wacht dan niet langer en kies voor de Atelier Andrea kerstcollectie bij WANDenWOONdeco.