Geplaatst op

Geïnspireerd op Interface

Dit schilderij heb ik in opdracht gemaakt voor een heel leuk stel uit Amsterdam. Ze waren erg gecharmeerd van de Art Print Interface en hun opdracht luidde dan ook: ‘We willen een schilderij met als uitgangspunt Interface, maar dan vertaald naar ons huis, interieur en het daarbij behorende kleurenpalet.’ Ze wonen in een geweldig herenhuis in hartje Amsterdam met hoge plafonds en een kamer ensuite. Door Corona hebben we het dit keer iets anders moeten aanpakken. Ik heb eerst een proefschilderij gemaakt, om te zien of de wensen en mijn werk overeen kwamen. Na deze goedkeuring stuurde we veel berichtjes en maakte ik steeds foto’s van het werk. Zo kwam dit schilderij toch geheel in samenspraak tot stand. Gelukkig zijn Gerben en Nelleke er heel blij mee en hangt het prachtig in hun huis.