Geplaatst op

Even voorstellen: WANDenWOONdeco

Met WANDenWOONdeco werk ik al jaren samen, of eigenlijk met Ellen, het gezicht achter dit bedrijf. Ik wil je graag meer over deze samenwerking vertellen! Bij WANDenWOONdeco vind je de mooiste muurstickers, behangpanelen, wanddoeken, textielposters en naadloos behang. Allemaal van topkwaliteit met een geweldige service. En een gedeelte van haar collectie wordt door mij ontworpen.

Atelier Andrea voor WANDenWOONdeco

Ellen en ik leerden elkaar kennen op de interieurmarkt van de Verbouwfabriek. Ik stond daar met mijn Art Prints en Ellen kwam langs als bezoeker. Het klikte meteen en onze samenwerking ging vrijwel direct van start! We begonnen gelijk met brainstormen (en dit doen we nog heel regelmatig). Welke Art Prints zijn geschikt als behangpaneel of muursticker? Wat zou er mooi staan op een kussen? Wat is er nog niet? In de tussentijd zijn er zo veel leuke Atelier Andrea producten te vinden bij WANDenWOONdeco. Ik ben nog steeds erg blij en trots op deze mooie samenwerking. We kunnen elkaar inspireren en versterken en er gaan nog veel bijzondere gezamenlijke projecten volgen.

Kraanvogel behang

Ons laatste project was het Kraanvogel behang, waar we beide erg trots op zijn. Kraanvogels staan symbool voor voor wijsheid, gezondheid, loyaliteit en goedheid en een lang leven. Daarnaast zouden ze de boodschapper zijn van vrede en geluk. Prachtig om zo’n mooi symbool in je huis te hebben! De achtergronden zijn in verschillende kleuren uitgevoerd, waardoor je steeds een geheel ander gevoel kan neerzetten.

Bekijk hier Atelier Andrea bij WANDenWOONdeco