Custom Made

Custom Made - Schilderijen op maat gemaakt

Schilderijen custom made

Wil je een persoonlijk schilderij, dat past bij je interieur en precies de grootte heeft die mooi staat in je woonkamer? Dat kan! Want ik maak ook schilderijen custom made. Soms weet je namelijk al precies wat je wilt, maar bestaat dit schilderij nog niet. Of je weet niet precies wat je wilt, maar wel in welke kleuren. Misschien ken je al iets wat je mooi vind, maar moet het net anders naar jouw smaak.

Een schilderij dat ik in opdracht maak is altijd een samenwerking. Ik kom bij je langs om te kijken naar je interieur. We bespreken je wensen, voorkeuren en smaak. Bovendien maak ik een afspraak met je als ik halverwege een schilderij ben, zodat eventuele aanpassingen nog doorgevoerd kunnen worden.

Lees hieronder de ervaringen van verschillende opdrachtgevers (en doe gelijk inspiratie op). Heb je vragen of wil je advies, aarzel dan niet om me vrijblijvend een berichtje te sturen. Lees ook even het artikel: ‘Een custom made schilderij, hoe werkt dat?‘ als je interesse hebt.

ERVARINGEN

Een schilderij gebaseerd op natuurlijke elementen

Voor een persoonlijk schilderij hebben we heel bewust voor Andrea gekozen. We hadden al mooie en bijzondere kunstwerken van haar hand gezien. Bovendien is ze een fijne en warme persoonlijkheid om mee samen te werken. Geïnspireerd door natuurlijke elementen als zee, bodem, vuur en hout heeft het schilderij vorm gekregen.

Een schilderij voor Kymo en Nox

Zoals iedere kersverse ouder, wilde ook wij iets bijzonders voor ons kind. Wij wilden graag een uniek geboortekaartje. En zo kwamen wij terecht bij Atelier Andrea. Wij hadden een wirwar aan wensen en ideeën en de creatieve geest van Andrea heeft daar één geheel van kunnen maken.

Het ontstaan van Visus

Andrea maakt schilderijen op verzoek van de klant. We kozen voor Andrea omdat we een schilderij wilde in thema en kleur passend bij de praktijk. Na overleg en afstemming van onze ideeën op locatie waar het schilderij zou komen te hangen, heeft Andrea een proefopzet gemaakt.

Glas in loodschilderij van de Goede Herderkerk in IJmuiden

Wat ons aansprak in de schilderijen van Andrea is haar figuratieve manier van werken, mooie vormen en kleuren. Toen we in die stijl een schilderij wilde laten maken konden we van meet af aan aangeven wat we wilden met de kleuren, de vlakverdeling en welke elementen we in het schilderij verwerkt wilde hebben.

Kolibri Fantasy

Ook wij wilden graag een persoonlijk schilderij. En aangezien Andrea een heel professionele en invoelende vrouw is kwamen we bij haar terecht. Zij nam de tijd om regelmatig met ons erover te brainstormen hoe wij het wilden.