Geplaatst op

Art Prints gedrukt op papier van Hahnemühle

Art Prints gedrukt op papier van Hahnemühle

Alle Art prints zijn gedrukt op papier van Hahnemühle. Om precies te zijn: Hahnemühle German Etching (100% katoen/textures) 310 gram. Voor wie dat niks zegt (ik kan het me voorstellen), Hahnemühle is de Rolls Royce onder de papiersoorten. Met zijn premium matte inkjetcoating voldoet German Etching aan de hoogste industrienormen met als het gaat om kleurdichtheid, kleurengamma, kleurgradatie en beeldscherpte. Het papier is écht kunstpapier en wordt dan ook vaak gebruikt om kunst op te drukken. De bedrukte zijde van dit papier is speciaal voorzien van een laag die de beeldscherpte en de optimale kleuren garandeert.

Daarnaast worden de Art Prints ook nog gedrukt met een zeer hoogwaardige printer die de kwaliteit van het papier en kunstwerk waarborgt. Deze printer werkt met maar liefst 12 verschillende kleuren, waardoor een hoge kleurdiepte wordt bereikt.

Kijk, en dat is waar ik voor wil staan. De Art Prints van Atelier Andrea worden gedrukt op het allermooiste papier, door de meest specialistische printers.