Geplaatst op

Een goed verhaal door Mirjam Hart

Een goed verhaal door Mirjam Hart

Op haar website heeft Mirjam Hart de rubriek Meet the Maker waarin ze verschillende ‘makers’ interview. Daarop verscheen dit interview met mij: Een goed verhaal door Mirjam Hart.

Kunst? Wat heb ik met kunst? Ik kan niet zeggen dat ik een echte kenner ben. Een echte liefhebber misschien ook niet eens. Maar waar ik wel echt van houd is kleur. Heldere, sprankelende kleuren, zoals geel, groen en roze en dan het liefst gecombineerd. Dat mag in begrijpelijke plaatjes, maar ook in fantasievolle vormen. Dat is wat mij meteen aanspraak bij het zien van Andrea. Bij Atelier Andrea vond ik namelijk de mooiste kleurrijke prints voor in huis!

Over Atelier Andrea
Andrea is een kunstenares met heel veel verschillende interesses. Dat is goed in haar werk terug te zien. Zo laat ze zich bijvoorbeeld inspireren door muziek, mode, interieur en films. Het resultaat is een breed scala aan prints, voor ieder wat wils. Bij Atelier Andrea kun je je steeds laten verrassen. Andrea maakt schilderijen, persoonlijke schilderijen op maat en zogenaamde Art Prints. Deze prints worden gedrukt op luxe authentiek kunstpapier, dat ook wordt gebruikt bij tentoonstellingen. Het matte papier zorgt ervoor dat de kleuren er echt uitspringen!

Toen ik een kijkje nam in de shop van Atelier Andrea viel mijn oog direct op de print genaamd Proud as a Peacock. Wow, wat een kleuren! Ook ben ik dol op pauwenveren, dus deze print zag ik al meteen bij ons thuis staan.

Lees het hele interview hier