Geplaatst op

Ik ben een &C Talent

Ik ben een &C Talent

Het voelt een beetje raar om dit zo van mezelf op te schrijven, maar het is
waar. &C, jeweetwel, dat platform van Chantal Janzen met een magazine, youtube-kanaal en website, heeft ook een talenten platform. Via Instagram (ook al zo’n leuk, creatief platform) werd ik door ze benaderd en nu ben ik door de selectie heen.

Wat doet doet &C Talent? Ze omschrijven het zelf als volgt: “Wij vinden het belangrijk om talent in de kunst- en cultuursector een klein stapje te helpen in hun carrière. Net dat sinaasappelkistje aanbieden waardoor ze boven het maaiveld uitkomen.” En dat is natuurlijk een kans die ik niet laat lopen. Het eerste projectje via &C is al van start gegaan.. daarover later meer!

Wil je het gehele artikel lezen dat op &C is verschenen? Klik dan hier.