Geplaatst op

Nieuw: ansichtkaarten!

Nieuw in het assortiment zijn de ansichtkaarten. Kunst op een kaartje. In deze digitale tijd is het nog leuker geworden om je geliefden en vrienden af en toe een kaartje te sturen. De Art Print ‘Lucky Heart‘ is nu ook als ansichtkaart te koop. Deze worden in een set van 6 stuks geleverd. Met de grafische zwart wit ansichtkaart stuur je een beetje liefde en ook wat geluk.

Stiekem ook leuk om zelf in te lijsten, dat hebben we al een paar keer gezien!

Wij verzenden de ansichtkaarten, net als de Art Prints, zo zorgvuldig mogelijk. De ansichtkaarten set ‘Lucky Heart’ (set van 6)  wordt via de brievenbuspost gratis verstuurd. De levering vindt 1-2 werkdagen na je bestelling plaats. De ansichtkaarten van Atelier Andrea worden in Nederland gedrukt.

Klik hier om je ansichtkaarten te bestellen!