Geplaatst op

Kunst op de kinderkamer

Kunst op de kinderkamer

Toen ik in verwachting was van mijn dochter en in mijn hoofd de babykamer al aan het inrichten was, wist ik dat er kunst van mama moest komen. Ik hou enorm van haar werk en wist daarom ook zeker dat het precies zou aansluiten op mijn wensen. Al voor ik in verwachting raakte wist ik dat mama met het idee speelde om dieren te gaan schilderen, maar veel abstracter dan normaal. Dit idee sprak mij erg aan.

Toen ik wist welke kleuren de babykamer moesten worden heb ik die direct doorgegeven. Ik wilde een luipaard op het kamertje van mijn dochter. De Chi-Tah is daardoor speciaal voor haar ontworpen, precies in de kleuren die ik heb doorgegeven. Het is uiteindelijk een serie van drie geworden, die ik enorm leuk vind. Stoer doordat de dieren abstract zijn en lief door de kleuren. Ze passen perfect op haar kamer.

Op 7 januari werd mama, oma van Olivia. De Chi-Tah is de voorkant geworden van haar geboortekaartje. Binnen in het kaartje kwam ook G-Raff nog terug. Olivia is nu 9 weken oud en begint de Art Prints goed te bekijken. Ze vind ze erg interessant, wat waarschijnlijk door het contrast en kleurgebruik komt. Elke avond wensen we nu alle dieren welterusten.

Ik krijg erg veel positieve reacties op het geboortekaartje en op de Art Prints op Olivia’s kamer. Het zijn niet de ‘standaard’ dieren die je op veel posters ziet. Het is echt iets bijzonders!

Bedankt mam!

Liefs Denise

Klik hier voor Chi-Tah, Mr. O en G-Raff of klik hier om alle Art Prints te bekijken

De voor- en binnenkant van Olivia’s geboortekaartje
Olivia’s babykamer