Geplaatst op

Familie uitbreiding

Familie uitbreiding

We ontvingen erg veel leuke, enthousiaste reacties op de lijntekeningen van de familie’s.. Maar we kregen ook aanvragen voor nieuwe Art Prints binnen. Is het mogelijk om alleen een moeder met een kind te bestellen? Wij hebben drie, zelfs vier kinderen, is het ook mogelijk om daar een Art Print van te bestellen?

Mijn hoofd slaat dan direct op hol en ik rust niet voor alle familievormen op papier staan. Natuurlijk moet dit mogelijk zijn! Maar wel een gepuzzel af en toe om twee volwassen en vier kids in 1 lijn te laten doorlopen. Het is gelukt en toen we toch bezig waren hebben we er direct maar 5 verschillende kleurcombinaties aan toegevoegd. Want zo’n zwart-wit lijntekening is prachtig, maar er kan zo veel meer!

Alle familieportretten in zwart-wit

Uitgangspunt voor de kleurcombinaties waren o.a. de Art Prints Connection, Year of the Cat en Interface. Want hoe mooi is het, als je de bestaande Art Prints kan blijven combineren met de nieuwe!

Mag ik je voorstellen aan de familie uitbreiding: Fullhouse, Six is a Party en Mother and Child! Zowel deze Art Prints als de bestaande Family Portraits (Together One, Three of them Together en Foursome) hebben nu 6 verschillende versies om uit te kiezen. Ga je voor het klassieke en altijd mooie zwart wit? Of kies je bijvoorbeeld voor Terra met een Naples yellow line, Prusian blue met Potters Pink line of een van de andere mooie kleuren?

Uiteraard hebben we weer verschillende kleurproeven gedaan bij de drukker om de kleurechtheid, de -warmte en -diepte zo goed mogelijk te waarborgen.

Klik hier om naar de Art Prints te gaan!

Een greep uit de nieuwe collectie