Geplaatst op 1 Reactie

Art Print ‘Up and Forward’ bij Whispering Bold

Art Print ‘Up and Forward’ bij Whispering Bold

Marieke is de creatieve duizendpoot achter Whispering Bold, een enorm inspirerend platform waar zowel interieurinspiratie als eResources voor engagement en volgers-groei voor je Instagram account vindt. Klinkt als een interessante combinatie? Dat is het ook! Want Marieke heeft haar sporen verdiend als business analist, marketeer en strateeg en combineert vervolgens interieuradviezen met social media tips en tricks.

Check haar Instagram hier
Download een van haar eResources hier

Op haar website schreef ze een heel leuke blog over Art Print ‘Up and Forward’ die in haar huis hangt:

Ik leerde Andrea van Atelier Andrea kennen tijdens een markt van mede interieur junkies. Ik had haar werk al eerder op Instagram gezien en vond ze een op een al blikvangers. Kunst met een knipoog. Daar houd ik van. Ik was erg onder de indruk van al haar werken die ik toen ‘live’ mocht aanschouwen en bovendien is Andrea zelf zo’n leuk mens! Ik was er dus ook meteen voor te porren toen ze me voorstelde een van haar prints in mijn huis op te hangen.

Ik koos voor deze struisvogel, getiteld “Up and Forward’ omdat die voor mij meteen van de website pagina afsprong. Up and forward, heerlijk motto toch? Ik hou er van… Lees meer

1 gedachte over “Art Print ‘Up and Forward’ bij Whispering Bold

  1. Wow, superb blog structure! How long have you been blogging
    for? you make blogging look easy. The overall look of your site is
    great, as smartly as the content! You can see similar here sklep online

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *