Geplaatst op 2 Reacties

Vleugje Gustav

Vleugje Gustav

Een schilderij passend in de sfeer van een fantastische strak, modern nieuw woonhuis. De opdracht was: warme kleuren, strak, maar niet te strak, abstract, maar niet te abstract. Dit zijn zulke mooie opdrachten. Als ik in de ruimte ben ontstaat meestal het schilderij al in mijn hoofd en daar is dit een goed voorbeeld van. Met een vleugje Gustav Klimt en veel fantasie, was dit een heerlijk schilderij om te mogen maken.

2 gedachten over “Vleugje Gustav

 1. Hi, als ik deze schilderij willen bestellen maar dan horizontale versie van. Hoveel gaat me kosten?

  Groeten
  Shila

  1. Beste Shila, bedankt voor je belangstelling,

   Ik heb echter iets meer informatie nodig, om een prijs te kunnen bepalen.
   Hoe groot het schilderij eventueel moet gaan worden, en je woonplaats ivm met een eventuele afspraak.

   Ik hoor het graag, hartelijke groet Andrea

Reacties zijn gesloten.