Geplaatst op 1 Reactie

Oktober woonmaand – Win Round and around bij Andrea Groot

We zitten midden in oktober woonmaand (oktober winmaand!) en dat betekent dat we de gezelligheid van thuisblijven weer steeds meer opzoeken. Wij willen de oktober woonmaand niet ongemerkt voorbij laten gaan: deze gehele maand staat in het teken van nieuwe Art Prints en give-aways.

Vorige week heeft Marieke van Whispering Bold de Art Print ‘Paradise Bird‘ onthuld en direct ook onder haar volgers mogen weggeven. Deze week heeft naamgenootje Andrea Groot de allernieuwste Art Print van Atelier Andrea aan haar prachtige gallery wall hangen. ‘Round and Around‘ is haar op haar lijf geschreven! Doe mee aan de win actie op haar Instagram account om je eigen ‘Round and Around’ Art Print te winnen.

Ken je Andrea al? Vast wel, want ze heeft meer dan 100K volgers op Instagram en haar gallerywall komt op menig Pinterestbord voorbij. Ik ben dan ook trots dat de Art Prints van Atelier Andrea daar onderdeel van zijn! Maar deze duizendpoot heeft niet alleen een heel leuk huis, ze schrijft ook erg leuke blogs op Living Hip! Zet een pot thee, open Andrea’s website www.livinghip.nl en je hebt gegarandeerd een hele avond leesplezier.

1 gedachte over “Oktober woonmaand – Win Round and around bij Andrea Groot

  1. Super leuk stukje! Bedankt! X

Reacties zijn gesloten.