Geplaatst op

Oktober woonmaand – Win Connection bij Thuis bij Door

Alweer de derde winactie in de Oktober woonmaand, dit keer bij Doortje Kruisheer van Thuis bij Door. Het kan je ondertussen niet meer ontgaan zijn, dat we iedere week een Art Print weggeven onder de volgers van een heel leuk instagram account. De eerste week was dit Whispering Bold, toen naamgenootje Andrea Groot. En dit keer geeft Thuis bij Door de Art Print Connection weg, die ze ook in haar Amsterdamse huisje heeft hangen. Connection staat geweldig in haar kleurrijke en smaakvolle woonkamer!

Als je Doortje nog niet kent, moet je haar als de wiedeweerga gaan volgen via @thuisbijdoor. Op haar instagram geeft ze aan de lopende band kleuradviezen, inspiratie en praktische tips. Daar vind ik haar echt onderscheidend in, haar tips zijn zo leuk en praktisch dat je ze makkelijk direct kan toepassen in je eigen interieur. Haar oog voor kleur is ook zeer inspirerend. Neem ook een kijkje op haar website, waar Doortje interieur en stylingadvies op maat geeft. Ze heeft verschillende pakketten samen gesteld, zodat je voor elk budget een mooi advies kan krijgen.

Art Print Connection bij Thuis bij Door
Art Print Connection, thuis bij Door
Art Print Connection bij Thuis bij Door
Art Print Connection in het sfeervolle Amsterdamse stulpje van Doortje

Benieuwd wie er volgende week een Art Print weg gaat geven? Doortje zal haar estafette-stokje doorgeven en dit bekend maken op haar instagram.