Geplaatst op

In het rood-oranje van een schaaltje

In onze zoektocht naar een bij ons passend schilderij hebben we veel inspiratie opgedaan maar het was allemaal net niet. We kenden Andrea wel maar kenden haar niet goed genoeg als kunstenares. We werden getipt om met Andrea te gaan praten en in de gesprekken met Andrea gaven we aan wat onze wensen zijn, Andrea vulde dat goed aan.

Omdat we veel naturel kleuren in huis hebben wilden we iets fleurigs en abstracts. Er mochten wel mensen op maar niet herkenbaar of herleidbaar. Leuke anekdote is dat we een schaaltje hadden staan met een rood-oranje kleur, een van de kleuren die zeker aanwezig moet zijn op het schilderij. Andrea heeft dat schaaltje meegenomen en gebruikt voor de kleurstellingen.

Zo zijn we het avontuur met Andrea aangegaan. Andrea gaf aan dat het buiten haar comfort zone was, maar wilde het graag maken. Gedurende het ontstaan van het schilderij zijn we nog wezen kijken en aan de hand van onze reacties is Andrea verder gegaan. Andrea had de vrijheid gekregen om haar inspiraties volledig in het schilderij te verwerken. 

Het resultaat is prachtig, Andrea heeft ons erg verrast met het eindresultaat en we zijn er heel erg blij mee. Het heeft een opvallende plek in onze woonkamer gekregen. We krijgen heel veel goede reacties op het schilderij.

Wij zijn er trots op en Andrea mag ook zeker trots zijn op het resultaat.

Bedankt Andrea

Geert, Karin, Bregje en Jesse Cloosterman