Geplaatst op

Atelier Andrea Behang

In samenwerking met WANDenWOONdeco heb ik behang ontworpen. Met Ellen van WANDenWOONdeco werk ik al jaren erg graag samen. Lees hier meer over onze samenwerking. We inspireren elkaar en komen altijd samen tot een idee dat ik verder ga uitwerken. Zo had Ellen nu een idee voor een behang met Kraanvogels. Een bijzondere vogel, waar een rustige achtergrond bij zou passen. Kraanvogels staan symbool voor voor wijsheid, gezondheid, loyaliteit en goedheid en een lang leven. Daarnaast zouden ze de boodschapper zijn van vrede en geluk. Prachtig om zo’n mooi symbool in je huis te hebben!

Het behang is uitgevoerd in verschillende kleuren. Ga voor het beige van original nature, ivory black of stone blue voor een stoere uitstraling, of ga voor zacht en gedurfd met blush pink en terracotta. Het behang is naadloos, waardoor je het in één keer opplakt en je het precies in de maat van je muur kan bestellen. Daarnaast zijn de kraanvogels ook als behangpaneel, zelfklevende behangcircel, dibond of forex muurcircel te verkrijgen, exclusief bij WANDenWOONdeco.

Bekijk het behang bij WANDenWOONdeco

Forex muurcirkel

Forex is lichtgewicht, hard en zeer stevig plaatmateriaal van pvc. Met de bijgeleverde ophangplaat hang je de muurcirkel eenvoudig op met 1 enkele schroef of spijker. Verkrijgbaar in de volgende maten: 80-90-100-120-145 cm. Inclusief ophangplaat. Ook de forex muurcirkels zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: Original nature, ivory black, stone blue, blush pink of terracotta.

Bekijk de Forex Muurcirkels bij WANDenWOONdeco

Dibond Cirkel

Dibond cirkel op lichtgewicht aluminium met kern van polythyleen. Verkrijgbaar in de volgende maten: 60-80-90-100-120 cm. De dibond cirkel heeft een matte afwerking en komt inclusief ophangplaat van 10x10cm verzinkt staal (tot 6 kg). Ook de Dibond muurcirkels zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: Original nature, ivory black, stone blue, blush pink of terracotta.

Bekijk de Dibond cirkels bij WANDenWOONdeco