Geplaatst op

Atelier ND Interior x Atelier Andrea

Exclusief voor Atelier ND Interior uit Amsterdam heb ik twee kunstwerken gemaakt. Beide artworks, Step Through To en Through Thick And Thin, zijn verkrijgbaar in hun shop. Atelier ND Interior zegt hierover: ‘Wat we gemeen hebben is liefde voor kleur, zwart-wit, grafische en organische vormen. Andrea heeft dit verwerkt in haar ontwerpen.’

‘Verbondenheid en stabiliteit zijn voor Andrea kernwaarden en dat laat ze altijd op de een of andere manier in haar werk zien. En dit is ook weer zichtbaar in haar schilderijen. Exclusief verkrijgbaar in onze winkel, dus kom langs en neem een kijkje!’

Atelier ND Interior is een interior design agency uit Amsterdam. Ze hebben al heel wat huizen prachtig ingericht met hun kleurrijke en eclectische stijl. Je kan ze kennen van Barts Buis (de heeerlijke interieur filmpjes van Barts Boekje), het huis van Geraldine Kemper of Carice van Houten. Bekijk hier hun laatste projecten.

Atelier Andrea Green & Pink

Binnenkort in Amsterdam? Je kan Atelier ND Interior’s fysieke winkel vinden in de Johannes Verhulststraat 35. De webshop wordt iedere week gevuld met nieuwe items!