Geplaatst op

Win-actie bij Donebymyselfblog

Vorige week kon je bij Doortje Kruisheer de Art Prints Come Together Part 1 en Part 2 winnen. Vandaag geeft ze dit stokje over aan Marrit van Donebymyselfblog. Nog tot en met vrijdag 18 maart maak je kans op op Art Print Standing Tsuru in maat 40x50cm, die in haar geweldig gestylde huis hangt. Kijk op haar instagram, om te zien hoe je deze Art Print kan winnen.

Marrit de Lang is de vrouw achter het instagram account Donebymyselfblog. Ze is interieur en DIY expert en is daarom ook regelmatig te zien bij Koffietijd. Op haar instagram account deelt ze foto’s van haar kleurrijk gestylde huis. Volg haar voor veel interieur inspiratie, Do It Yourself tips en bijzonder mooie kleur combi’s, want kleuren combineren kan ze als geen ander. Daarnaast krijg je een klein inkijkje in haar leven als moeder van twee in Leeuwarden.

Bekijk ook haar website: donebymyself.nl. Marrit is in 2014 al begonnen met haar blog Donebymyself. Hier praat ze over interieur, specifiek kleuren, vintage & het combineren van interieurstijlen.

Bij Atelier Andrea willen we andere vrouwelijke entrepreneurs in het zonnetje zetten, dus volg de win-actie langs een prachtig rijtje bijzondere vrouwen met allemaal hun eigen expertise. Marrit geeft als deze win-actie op haar instagram ten einde loopt, het stokje over aan de volgende power-vrouw. Ja, je leest het goed.. er zijn meerdere Art Prints te winnen de komende tijd!

N.b. deze win-actie is afgelopen. Met de code Donebymyselfblog20 krijg je tot en met 26 maart 20% korting op de Art Print Standing Tsuru in alle kleuren en maten.