Geplaatst op

Win-actie bij Stylish_wonen

De afgelopen weken viel er al veel te winnen. Eerst bij Doortje Kruisheer de Art Prints Come Together Part 1 en Part 2. En daarna Art Print Standing Tsuru bij Marrit van Donebymyselfblog. Deze week ga je naar de instagram van Sandra Serrano Saavedra van Stylish_wonen, want hier maak je nog tot en met vrijdag 25 maart kans op Art Print Labyrinth Black in maat 40x50cm. Kijk op haar instagram, om te zien hoe je deze Art Print kan winnen.

Zoals je weet begon deze winactie met International Women’s Day. En ook Sandra van Stylish Wonen is super inspirerend om te volgen. Deze interieurstylist staat voor vernieuwende ontwerpen en creativiteit. Doordat ze verschillende pakketten aanbiedt, is ze toegankelijk voor iedereen die graag stylish wil wonen. Je herkent haar stijl aan het prachtige kleurgebruik en afwisseling van stoffen en materialen. En daarnaast is ze ook nog een heel leuk mens! Neem ook zeker even een kijkje op haar website!

Bij Atelier Andrea willen we andere vrouwelijke entrepreneurs in het zonnetje zetten, dus volg de win-actie langs een prachtig rijtje bijzondere vrouwen met allemaal hun eigen expertise. Sandra geeft als deze win-actie op haar instagram ten einde loopt, het stokje over aan de volgende power-vrouw. Ja, je leest het goed.. er zijn NOG MEER Art Prints te winnen.