Geplaatst op

Giclée Art Print op Fine Art papier van Innova

Giclée Art Print op Fine Art papier van Innova

Kies je voor een Art Print van Atelier Andrea op Fine Art papier? Dan kies je voor een zeer hoogwaardige Giclee afdruk op een prachtig kunstpapier van Innova.

Fine Art Papier van Innova

De Art Prints van Atelier Andrea worden gedrukt op middelzwaar Fine Art papier (280 gram) van Innova. Dit papiersoort heeft een zijdezacht oppervlak en een warm-witte kleur, waardoor de afdrukken een bijzondere uitstraling hebben. Dit papier wordt speciaal gebruikt voor kunstafdrukken. Dit materiaal is vochtbestendig, zuurvrij en heeft een zeer lange levensduur van zo’n 70-80 jaar.

Lijst

Voor iedere Art Print is het mogelijk om er direct een lijst bij te bestellen. Voor een Art Print gedrukt op Innova papier heb je de keuze uit een aluminium gouden lijst, een zwarte of blanke houten lijst. De Art Print wordt dan ingelijst naar je opgestuurd. 

Giclées

Een giclée (spreek uit als zjie-klee) is een reproductie van een kunstwerk van een zeer hoge kwaliteit. Het is de beste reproductietechniek die op dit moment beschikbaar is. Bij deze techniek worden hoogwaardige inkten in verschillende kleurlagen aangebracht op speciaal kunstdruk papier of canvas. Hierdoor ontstaat er een intense kleurbeleving van extreem hoge kwaliteit. Dit maakt ze veel mooier dan een normale afdruk of poster. Bovendien gaan Giclée prints wel tot 80 jaar mee, zonder te verkleuren.

Formaat

De Art Prints op Fine Art papier van Atelier Andrea zijn in zvier verschillende formaten te bestellen: 21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 40 x 50 cm en 50 x 70 cm. Een kleiner formaat bijvoorbeeld als onderdeel van je gallerywall tot een wandvullend kunstobject. 

Je kan er ook voor kiezen om je Art Print op Classic canvas te laten drukken. Klik hier om daar meer over te lezen.