Geplaatst op

Kom langs tijdens het Landelijk Atelier Weekend op 24 & 25 juni

Kom langs tijdens het Landelijk Atelier Weekend op 24 & 25 juni

Op 24 & 25 juni is het Landelijk Atelier Weekend. Tijdens dit weekend openen alle deelnemende ateliers hun deuren, zo ook de ‘Kunstmakers Maas & Waal’. Daarom ben je tijdens dit weekend ook bij mij van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. 

Ik heet je van harte welkom! Wat kan je verwachten van een bezoekje aan mijn eigen atelier aan huis? Bekijk mijn volledige collectie, dit is namelijk net wat meer dan je in de webshop kan vinden. Ik denk graag met je mee in het kiezen van een Art Print of canvas die bij jou en je interieur past (tip: neem een foto mee). Mijn werk in het echt zien en de kwaliteit van het papier voelen is toch nét wat leuker dan online!

Daarnaast heb ik alleen dit weekend kortingen tot 30% op de voorraad Art Prints en schilderijen die je in mijn atelier vindt. Ik vind het super leuk om je te ontmoeten! Bezoek mijn atelier tijdens het Landelijk Atelier Weekend, op 24 en 25 juni op Rozenstraat 3, Beneden-Leeuwen.