Geplaatst op

Expositie in het Hoxton Hotel in Amsterdam

Expositie in het Hoxton Hotel in Amsterdam

Stiekem hangt het er al een weekje, maar donderdag 17 augustus was de officiele opening van mijn expositie bij het Hoxton Hotel in Amsterdam. De gele muren hebben al vele Nederlandse kunstenaars mogen verwelkomen, en nu is het voor de komende 3 maanden de beurt aan mij. Een prachtige samenwerking waar ik enorm trots op ben.

Nog tot 9 oktober is mijn werk te zien bij de Hoxton in Amsterdam. En wanneer je er toch bent: geniet dan gelijk van het hotel, het heerlijke restaurant Lotti’s en de omgeving. The Hoxton staat niet alleen bekend om het geweldige interieur, maar het kan in Amsterdam bijna niet centraler dan hier: midden in de 9 straatjes en op een steenworp afstand van de dam is alles wat hier gebeurd hip en happening. Vroeger de residentie van de burgemeester en nu komt hier een mix van zowel local’s, toeristen als mensen op zakenreis samen.