Geplaatst op

Een schilderij voor Kymo en Nox

Een schilderij voor Kymo en Nox

Andrea bedankt voor het vastleggen van onze mooie herinneringen!

Zoals iedere kersverse ouder, wilde ook wij iets bijzonders voor ons kind. Wij wilden graag een uniek geboortekaartje. En zo kwamen wij terecht bij Atelier Andrea. Wij hadden een wirwar aan wensen en ideeën en de creatieve geest van Andrea heeft daar één geheel van kunnen maken. Zo kregen wij een geboortekaartje op maat gemaakt en helemaal uniek.

Nadat wij er zicht op kregen dat Andrea’s creativiteit geen grenzen had, wilden wij ook graag een schilderij voor onze zoon laten maken. Zo klein als hij was moest het vooral bij hem passen. De blonde, knappe krullenbol die het liefst buiten is, om als een echte ‘Freek in het Wild’ in iedere zandhoop te duiken, moest een schilderij krijgen dat op zijn lijf geschreven is. En ons inziens is Andrea daar perfect in geslaagd. Het hangt bij ons als eyecatcher aan de muur en iedere keer als ik er naar kijk of iemand er naar vraagt, geeft het mij een goed gevoel en ben ik trots op “ons” schilderij.

Tja en toen kwam zoonlief twee, welke uiteraard niet achter kon blijven. Ook voor hem ging Andrea met creativiteit en passie aan de slag. Maar deze keer op geheel andere wijze. Want ditmaal wisten wij eigenlijk geen echte richting aan te geven. Alleen dat het verschillende en veel kleuren moest hebben. En ook het kaartje van Nox werd er één in zijn soort. Fris, vrolijk en kleurrijk.

Nox is een heel ander kind. Een jongen van auto’s, treinen en voornamelijk een clowntje. Als Nox binnenkomt wordt de kamer net een stukje lichter en zo moest zijn schilderij ook worden. En dat is het. Een fris, ongedwongen en vrolijk schilderij die onze kamer net iets lichter maakt.

Wij hebben twee mooie herinneringen als wij naar de kaartjes kijken en twee geweldige schilderijen, die voor ons emotionele waarde en trots opwekken.

Voor zowel de geboortekaartjes als de schilderijen ging een gesprek vooraf, zodat de richting wordt bepaald en er zicht komt op wat jouw wensen zijn. We kregen dan een proefje te zien, zodat je wist of dat het in grote lijnen overeenstemde met dat wat jij in gedachten had. Want dat is een ding waar wij ons het meest over verbaasde. Een paar woorden, resulteerde in een visueel proces met verrassende resultaten.

Andrea ik ben blij dat ik jou op deze manier nogmaals kan bedanken voor jouw fijne gesprekken, creatieve inzicht, geduld, vriendelijkheid, professionaliteit en het verstaan van onze ideeën en wensen. Wij hebben twee mooie herinneringen als wij naar de kaartjes kijken en twee geweldige schilderijen, die voor ons emotionele waarde en trots opwekken.

Liefs Charlene, Nick, Kymo en Nox!

Kymo (links) en Nox (rechts) poseren voor hun ‘eigen’ schilderij
Kymo voor zijn schilderij
Nox voor zijn schilderij