Geplaatst op Geef een reactie

Kies voor meer kleur in je interieur!

Kies voor meer kleur in je interieur!

Vanochtend gelezen op pagina 54 en 55 van De Gelderlander: ‘Kies voor meer kleur in je interieur!’. In dit artikel zijn interieursbloggers en –stylisten het roerend met elkaar eens. Iedereen heeft tegenwoordig dezelfde grijze hoekbank, een houten plank met een tekst (‘Home is where the heart is’), een windlicht of een Boeddha in zijn of haar interieur. Deze woonchlichés die je nu in iedere huiskamer vindt, kunnen écht niet meer.

Prints by Atelier Andrea - SunsetZelf heb ik ook steeds meer voor kleur durven kiezen

Jammer, want juist je huis hoort je eigen plek te zijn. Het advies is dan ook: kies voor kleur. Durf een wand in een mooie kleur te schilderen, een gele stoel in huis te halen of haal een mooi, kleurrijk schilderij in huis. Wees gedurfd en maak zo je interieur eigen. En daardoor je thuis. Toch nog wel lastig? Doe inspiratie op in woonbladen of op televisie (VT-Wonen, blijft favoriet!). Of zoek online naar inspiratie blogs, youtube, instagram en pinterest.

Zelf heb ik ook steeds meer voor kleur durven kiezen, dat zie je ook in mijn schilderijen en Art Prints terug. Extra mooi als contrast op een witte muur. Klik hier voor mijn instagram en hier voor mijn pinterest voor meer inspiratie. En kleur je interieur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *