Geplaatst op

Welkom bij Atelier Andrea

Welkom bij Atelier Andrea

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website. In deze tijd dat alles snel moet, kun je hier rustig rondkijken. Want een keuze maken over wat je aan de muur hangt, daar moet je even de tijd voor nemen. Ik neem ook de tijd. Het kost namelijk aardig wat tijd tot een schilderij of Art Print tot stand komt. En dat mag ook.. of eigenlijk dat moet zelfs. Het idee voor het ontwerp maalt soms maanden door mijn hoofd. Het is authentiek en door mij bedacht. Mijn werk past bij me. Ik ben bedachtzaam, gevoelig, eerlijk en toegankelijk. En daarnaast vast nog meer, maar dit is wat ik over mijzelf kan zeggen. Deze eigenschappen gelden ook voor mijn werken. 

Ik werk ook in opdracht. De opdrachtgevers kennen mijn werk en toch (of misschien wel daarom) wordt er elke keer om een ander totaal ander schilderij gevraagd. Compleet anders qua stijl. Van een hondje, super precies en realistisch (en ik wil dan weten waar het komt te hangen, zodat ik de achtergrond kan aanpassen, haha). Tot aan een supergroot abstract schilderij in primaire kleuren. En dan ook álles alles wat er tussen zit. Ik vind het leuk en een uitdaging om dit alles te beheersen. Uiteraard wordt ieder schilderij met liefde en passie gemaakt. 

Hieruit zijn de Art Prints ontstaan. Toegankelijk en divers, maar met net zoveel aandacht en liefde gemaakt. Het zijn stuk voor stuk schilderijtjes waar net zoveel werk liefde en aandacht in zit als in ‘groot’ schilderij. Ik hou van alles wat ik maak, ik ben er trots op en het past bij mij. En ik vind het fijn om steeds iets anders te maken. Een mooie gallerywall is ook heel divers dus dat komt goed uit. 

Ik vind het leuk om te horen waarom iemand iets besteld en waar het uiteindelijk komt te hangen. Ik hou van het persoonlijke contact. Dus neem je tijd en bekijk waar jouw Art Print of schilderij het mooiste uit komt in je interieur. Veel plezier,  en als je het leuk vindt, laat mij dan weten waarom je tot je keuze bent gekomen. Dat geeft mij ook weer inspiratie!

Liefs Andrea

Andrea Janssen - Atelier Andrea