Geplaatst op Geef een reactie

Welkom in de één-lijn-tekening familie

Kunst is heel persoonlijk en daarom is het zo leuk dat je bij Atelier Andrea je eigen gezinssituatie op een Art Print kan krijgen. In de vorm van een één-lijn-tekening zijn zo veel mogelijk gezinssamenstellingen nagebootst. Twee volwassenen, één ouder met een kind, twee volwassenen met één, twee, drie of vier kinderen. Deze één-lijn-tekening Art Prints zijn te verkrijgen in vier verschillende kleurstellingen. Ga je voor het klassieke zwart-wit? Of kies je bijvoorbeeld voor Terra met een Naples yellow line, Prusian blue met Potters Pink line of een van de andere mooie kleuren? Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als verjaardags-, kraam- of babyshowercadeau.

Bij Atelier Andrea vind je Art Prints en schilderijen gemaakt met passie en aandacht.  Origineel, handgemaakt, authentiek en eigentijds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *