Geplaatst op 1 Reactie

Oktober woonmaand – Win jouw familie lijntekening bij Nieks Servies

Oktober woonmaand is bij Atelier Andrea gewoon omgedoopt tot oktober WINmaand! Al drie keer hebben we verschillende mensen heel blij kunnen maken met een Art Print (Ik voel me net Oprah ‘You get an Art Print and you get an Art Print’!). Via de instagram accounts van Whispering Bold, Andrea Groot, ThuisbijDoor wordt nu het estafettestokje doorgegeven aan Nieks Servies!

En dit wordt een heel bijzondere winactie, want deze Art Print kun je op jouw eigen gezinssituatie en kleur voorkeur afstemmen. Bij Nicole van Nieks Servies hangt de Art Print Three of them Together in het Terra met een Naples Yellow lijn. Maar kunst is persoonlijk en ieders gezinssituatie is anders. Of je nu met je partner een familie vormt, zonder kinderen. Eén, twee, drie of vier kinderen hebt of misschien geen partner, maar wel een kind: ze staan er allemaal tussen. En bovendien zijn de familie lijntekeningen in verschillende kleurstellingen te verkrijgen. Kies voor klassiek wit met zwarte lijn, Prussian blue of Red Ochre met een Potters pink lijn of ga voor dezelfde kleurstelling is Nicole.

Nieks Servies is ook een enorme volgtip! Nicole haar passies zijn interieur, planten en – de naam zegt het al – servies. En dat is te zien, want in haar leuke huis spot je overal planten, prachtige table wear, veel kunst, mooie rotan meubels en accessoires. Een interieur met boho invloeden en een vleugje Ibiza. Waan je jezelf toch nog een beetje op vakantie.

Three of them Together in het huis van Nieks Servies
Three of them Together in het huis van Nieks Servies
Familie lijntekeningen van Atelier Andrea

1 gedachte over “Oktober woonmaand – Win jouw familie lijntekening bij Nieks Servies

  1. Wat een mooi geschreven stuk. Dank jullie wel.
    Liefs Nicole

Reacties zijn gesloten.