Geplaatst op 1 Reactie

Oktober woonmaand – Win Connection bij Sabrina Visual

En met deze laatste actie, komt Oktober woonmaand (eh WINMAAND) tot een eind. We begonnen bij Whispering Bold, die via Andrea Groot en ThuisbijDoor het estafettestokje over gaf aan Nieks Servies. Maar we gaan out with a BANG, want de laatste give away doet Sabrina Visual he-le-maal vanuit Dubai!

Sabrina Visual is interieur stylist en content creator. In september verruilde ze haar prachtige huis in Breda voor een avontuur in Dubai. Dit voor een tijdje, want op dit moment laat ze haar droomhuis aan zee bouwen, gewoon weer in Nederland. Ze resideert nog maar een paar weken in haar nieuwe huis in Dubai, maar heeft het al helemaal eigen gemaakt. Het Sabrina Visual-sausje, wat haar zo veel volgers bezorgd op instagram, is alweer duidelijk zichtbaar. Zo knap! Volg haar voor mooie plaatjes uit Dubai, heel veel interieur inspiratie en mooie quotes!

Art Print Connection stond al eerder te shinen in de gallerywall van Sabrina’s huis in Breda en staat nu knap te zijn op haar wandkast in Dubai! Connection is een Art Print die te combineren valt met heel veel andere Art Prints uit de collectie. Wat dacht je van Interface of Interaction in dezelfde stijl? Of ga voor dezelfde kleurcombinatie van True colors, Year of the Cat of Alpaca in Terrazzo.

Tenslotte wil ik graag alle winnaars bedanken voor hun leuke, enthousiaste reacties en mooie foto’s die ik toegestuurd krijg!

Art Print Connection bij Sabrina Visual
Connection bij Sabrina Visual in Dubai

1 gedachte over “Oktober woonmaand – Win Connection bij Sabrina Visual

  1. Dank dank dank voel me enorm gevleid!
    Liefs uit warm Dubai
    X Sabrina

Reacties zijn gesloten.